Ja nin alkoi The voice of finland. Ihanaa. Ja mikä aloitus. Ihan erilainen. Minä pidin että alussa valmentajien ajatuksia. Pääsi etenkin näihin uusiin tyyppeihin käsiksi hieman. Etenekin minulle redrama on hieman outo. Ehkä siksi et ei varmaan ole minun tyylistäni musiikkia. Oiskohan nuoremmille suunnattua. Pitänee täss ottaa ajan kanssa joku päivä selvää. Tarjan tiedän jotenkuten ja Ollinkin ja Monroe nyt on jo tuttu kun ollut kaikilla kausilla. En oo ennen ollut monroe fani mut jotenkin tässä oon alkanut tykkää tyypistä. Pidin muutenkin kun valmentajat aloittivat lyhyellä laululla. Muutenkin läheisten puhuttelu tapahtuu eritavalla sekä se että valmentajat ei käänny jos ei pääse laulaja jatkoon. Näin säästyy hienosti aikaakin ettei tartte kuunnella selostuksia kuinka oli hyvä mutta ei kuitenkaan päässy jatkoon.

Tässä ihanan kiire kun koitan kirjoitella samaan aikaan ja vielä hieman twiittaillakin...onneksi on mainoskatkot,  Murra taitaa mennä tämän kirjoittaminen ns. yliajalle. Kirjoitan paperille pääajatukset ja sitten ne tänne. Jos saan niistä enään itsekään tolkkua joten ei kannata ihmetellä sekametelisoppaa. Ja en oo mikään musiikinasiantuntija enkä omista nuottikorvaa. Kaikki mitä tänne kirjoitan on mun henk.koht. ajatuksia. Ei yhtään kenenkään muun. Joten herneitä ei tartte kenenkään ottaa nenuunsa.

1. Johanna Takalo, Oulu

Lauloi minusta ihan hyvin. Mutta ehkä hieman vaisusti kuitenkin. Ja niinhän siinä kävi ettei hän päässyt jatkoon.

2. Kai Linsen, Helsinki 

Hänestä olikin jo mediassa jonkinlaista kohua joten mielenkiinnolla odotin mitä sieltä sitten tuleekaan. Ja kuten arvata voi kaikkihan kääntyi. Yllätys kuitenkin oli minulle et Redraman otti.  Olisin veikannut kuitenkin monroeta tai tarjaa mutta näin ne joskus yllättää.

3. Emilie Untamala, Tukholma

Hyvin sanavalmiilta vaikutti ja vaikka hienosti lauloikin niin ei tarpeeksi hyvin ja näin ollen tuolit eivät sitten hänelle kääntyneet.

4. Kimmo Blom, Helsinki

Jotenkin vaikutti alussa sen jutut ihan kummalliselta mutta hyvin kuitenkin veti. Mä siinä veikkasin et monroen tiimiin menee ja senhän valitsi.

5. Juhani Vahto, Turku

Ensin meinasin et tuli emämoka valmentajille kun eivät kääntyneet, mutta kyllä hän toisaalta hieman karaokemaisesti kuitenkin lauloi. Tosin super hyvin mutta ei tähän formaattiin riittävästi kuitenkaan. Tarja oli siinä hieman kyllä vaiheilla kääntyykö vaiko eikö.

6. Sara Strömmer

Lauloi super hyvin. Pelkäsin jo laulun lopussa ettei kukaan käänny. Kaikki oli selvästi kiinnostuneita. Luojan lykky Monroe viimeisellä nuotilla kääntyi.

7.Amanda Kauppinen, Espoo

Lauloi legendan biisin. Oli muokannut sen hienosti erilaiseksi hieman uudenlaiseksikin. Ja niin ne kyllä kaikki kääntyi ja sai ihan aikamoisen "tappelunkin" saivat aikaan. Ollin tiimiin meni ja meinasi hieman ollilla mennä päähänkin. Ja Monroe sanoikin että elaksi meinaa siellä...heh, hyvin heitetty.

8. Aukusti Saarijärvi

Hieman liian varhain poika oli lähtenyt. Toki ihan ok lauloi mutta ei ei vielä riitä tähän skabaan. Että harjoittelu jatkukoon myös valmentajien mielestä.

9. Reetta Lantta, Helsinki

Wau! Herättävä aloitus aivan magee. Niin kyllä tuntui kaikki valmentajatkin heräävän.. Redraman hän sitten heistä valitsi.

10. Anna Kabanen, Turku

Kaunis mimmi  ja muutenkin tosi hyvät ajatukset. Todella harmi ettei laulu oikein osunut ja ei päässyt sitten jatkoon.

11. Heikki Mäkäräinen, Helsinki

Ensin katsojatkaan ei tienneet ketä on verhon takana. Ja kovin kummallinen kappalevalinta. Liekkö ikinä kuullutkaan. Olli ja Tarja kääntyi. Ja siinä he sitten hieman jo koittivat "taistellakin" ja Tarjan hän valitsi joka minusta oli ihan oikea ratkaisu.

12. Maria Höglund, Kirkkonummi

Huh, voi kyynel kun lauloi kauniisti. Niin kyllä Ollin ja Tarjankin mielestä. Etenkin Olli ihan sulaa vahaa. Sanoi että jos valitset Tarjan anna hänen edes saattaa hänen luokse. Mutta voi kun Maria sanoikin että voit saattaa minut sinun tiimiisi. Voi kuinka onnellinen mies ollikaan. :) 

Kaikkiaan tämä avausjakso oli paljonkin sitä mitä odotinkin. Ja kenties enemmänkin. Lähinnä positiivisellä tavalla yllätyin. Nyt on vain sitten hyvinkin pitkä viikko takana odottaa seuraavaa jaksoa. Siihen asti normaalia elämää jälleen.

Hyvää yötä!