Jes, kaksi jaksoa tänään ja huomenna. Ihanaa. Toivottavasti tulee jatkossakin näin. Ainakin näin ymmärsin mutta minä en aina oikein kuitenkaan ymmärrä oikein niin siksi en mee hehkuttaa liikaa.

1. Arvo Jean- Michael Saarinen, Pori

Esittelyssä vaikutti oikein taiteilijalta, kovin odotin ainakin hyvää sieltä. Ihanat imitaatiot. Nimikin on aika taiteellinen. Ensin suomalainen nimi ja siihen tuollainen kansainvälisen kuuloinen. Alussa kappaletta en oikein tajunnu. Sit alko uudet rytmit ja ajattelin joskos se sittenkin siitä. Mutta mua ei oikein sytyttänyt. Ei mul nuottikorvaa ole mutta kuin olisi hieman epävirettä ollut ja tuntui tuomaritkin olevan samaa mieltä kun eivät kääntyneet.

2. Miro Miikael, Helsinki

Ei oikein tohtinut ensin kalatiskin takana laulaa mutta sittenhän tuo vetas hienosti. Taas tuli sellainen odottava olo et josko nyt syttyis ilta kunnolla käyntiin. Ainakin heti alussa oli et hitto tuohan vois vaikka kääntääkin useammankin tuolin. Voi ei, aika loppuun sai odottaa. Luojalle kiitos sieltä sit monroe, olli ja redrama kääntyi. Ois kyl Ihan monroen juttu  mun mielestä ja hänethän ottikin.

3. Riitta Leivo, Helsinki

Hienoa, vanhempaakin väkeä. Kuudenkymmenen, olin et luinkohan ihan oikein kuitenkaan. Näyttää kyl 10vuotta nuoremmalta. Mahtava alku ja erilainen kappale kuin yleensä. Vois vaikka kääntyäkin joku. Erilainen kappalevalinta. Alku meni hienosti, välissä tuntui että olis epävireisyyttä mut sit meni hienosti. Hieman surku kuitenkin ettei kukaan kääntynyt. 

4. Sara Karvanen, Helsinki 

Hänellä ainakin omanlaisensa tyyli. Hienosti hänkin vetää. Asenne on ainakin kohdallaan. Tuomaritkin selkeästi siellä kiikun kaakun. Ja kas kummaa Olli siellä kääntyi. 

5. Laura Leogrande (olikohan hesa)

Huh, ihan meni heti kananlihalle kun avasi suunsa. On sitten kumma jos kukaan ei käänny. Tarja kääntyi kun muut taputtaa ja monroe koittaa kuunnella ja kiemurrella tuolissaan.  No mutta häh, jopa oli kumma ettei kukaan muu kääntynyt. Pääasia et pääsi jatkoon.

6. Diana Drathen, Tampere

Redrama käänty samantien ja olli perässä. Vaikka ajattelin et monroe kääntyisi ekana. Mutta jääkä liian matalalentoiseksi ettei muille kelpaa. No nythän se tarjakin käänty. Oisko eka tämän illan täyspotti. No eipä sitten ollutkaan. Olipa todella yllätys. Redraman hän sitten valitsi.

7. Tina Sandqvist, Helsinki

Nyt tulee meille katsojillekin lakanan takana olevana tämä laulaja. Hitsi on kumma jos ei kukaa käänny. Alkoi oikein tekee mieli mennä tanssiin jonku rakkaan kaulaan nojaten. Kappas viimehetkellä Tarja ja monroe kääntyi. Oli kyl jännät hetket ja jopas jotakin nainen. Ja niin selkeesti oli jo päättänyt Monroen tiimiin mennä. Oikea valinta mielestäni.

8. Sara Kypärä, Jyväskylä

No niin, nythän tuntuu et ois hyviä laulajia just kun tämä tunti loppuu. Jaa mikäs nyt kun ei käännytä. Jammaavat siellä vaan. Ei niitä joukkueita näin täyteen saada. Ei siis yksikään tuoli kääntynyt. Että nirsoja kyllä on.

Mutta näillä mennään. Huomenna lisää sitten. Loppukoosteen mukaan olisi ihan lupaavaa tulossa. Jos hieman enemmän vielä parempia kuin tänään.