No niin ja taas mennään, tässä jälleen koitan jotain samaan aikaan saada kirjoitetuksi ja yritämpä twiittejäkin seurailla. Eli tunti ainakin ilman omia murheita (tänään oli kyl hyvä päivä, siitä tuonnempana). Ihanaa kun saa ihan rauhassa kuunnella sekä katsella. Isäntäkin laitettu suukapulan avulla suu suppuun. Ainoastaan sähkökatko voi olla ainoa joka tulee ja estää tämäm kaiken. Keli kun on sellainen ulkona ettei olisi ihme jos se osaisi just nyt tulla. Mun puolesta saa  tulla sitten tunnin päästä mut ei nyt.

1. Jani Klemola, Veteli

Mahtavaa, tavallinen duunarikin mukana. Hienosti laulaa. Ihanaa kotimaista. Herkkää ja tuntuu että todella tunteella. Olli, ja Tarja kääntyi. Mietin kyllä et kenen tiimiin menee. Mut kun sano et suomenkielellä haluaa mennä tuli olo et vois mennä Ollin tiimiin. Ollin tiimiin meni. Ei edes tuumannu kun kysyttiin kumman tiimiin menee. 

2. Tiia Laakso, Kellokoski

Ei päässyt jatkoon. Alku meni ihan hyvin, mutta jotenkin vielä kaipais harjoitusta tai sit vaan nyt häntä jännitti niin paljon.

3. Kevin stocks (jäi välistä missä asui, oliko helsinki)

Ulkolainen mutta asuu suomessa. Puhui englanniksi joka hämää koska tää suomalainen formaatti olisi kiva et osaisi suomea. Onneksi on tekstitys. Jestas. Alussa olin ihan että erilaista. vetää hyvin ja varmasti kaikkien tuolit kääntyy. Erilaista oisko hieman aikuismaisempaa. No sieltähän se sitten kääntyi kaikki. Hitsi kun jännitti kenet valitsee. Wau! Tarjan valitsi.  (haha. monroe ja tarja ei tienny kuka tamminen on...jopa minä tiedän. no ei oo mikään iso vahinko)

4.Jukka Karjalainen, Jyväskylä

Kappaleen perusteella ajattelin et nyt tulee kova veto. Kappale alkoi ajattelin oisko Monroen heiniä. No kuitenkin  välillä ehti olla olo et meni kuitenkin karaokemaisesti. Hieman tais siellä välillä jännittää. Ja niinhän siin kävi että Monroe epäröi ja kukaan ei sitten kuitenkaan kääntynyt. Ei lähtenyt lentoon ainakaan mun mielestä.

5. Linn Ekebom, Turku

Ruotsinkielinen, puhuukohan suomea ollenkaan... osaako noista valmentajista kukaan ruotsia. Vai puhuvatko englanniksi. No sitä ei sitten nähty. Odottivat jotain lentoon lähtöä enemmän. Ja jaskat. No ei si, ovat näin alussa si tosi nirsoja. Odottavat jotai...mitä niin kenties ei selviä ikinä.

Kuulin sitten twitteris et Redrama ois on ruotsinkielinen. Joo no empä tästä Redramasta paljon muuta tiedäkään en ole vieläkään ehtinyt perehtyä häneen. (ollut omaakin elämää)

6 Tom Eklund, vantaa

Jahas, alussa oli olo et nyt sit rokkijätkää ja iso odotus tuli et sieltä suusta tulisi "pommi".  Mut hieman lauluvalinta hämmensi... ei ihan sitä mitä minä odotin. Mutta joo... Kappaleen edetessä alkoi tuntuu ettei kyllä huonokaan. Toi sitä rokkimaisuutta siihen. Tosin Olli kommentoi kyllä et liikaa imitoi neumannia eikä tuonut omaansa. Ja sieltähän se Olli kääntyi kuten ihan oikeastaan osasin odottaakin ja aivan viimetingassa  yllättäen Redramakin. Ajattelin et valitsee redraman... Ja niin kävikin. Ja Ollia syyllistettiin suorapuheisuudestaan kun vain sanoaa et haluaa hänet ei imitaattoria.

7. Niina Hell-Lång (vaikea nimi jätti asuinpaikan huomiotta

Niin ihanalta kun rouva vaikuttikin mutta niin hiton karaokemaista kuin vain osaa olla ja voi. Ja jopa minä kuulin et meni loppu niin nuotin vierestä.

8. Riina Ammesväki Porvoo

Ollut ekallakin kaudella mukana. Jospa nyt sitten pääsee jatkoon.  Wau, alussa meni heti ns. kananlihalle. Ja tämän jälkeen alkoi silmätkin kostuun. Piilarit päässä alkoi tuntuu et valuu ulos ennen kuin kappale loppuu. Tarja  ja Olli kääntyi.. ja tuli olo että Tarja vie... Ja Tarjahan sen vei ja voi millä ilolla Tarja otti. Voi kyynel, onneks piilarit pysy päässä et näkee postaa tämän kun hän oli tämän jakson vika laulaja.

Nyt sitten odottaa taas viikko,,,voi hitsi vieköön...pitkä viikko.... Ja loppuklipin perusteella olisi "monroe jakso"