On taas ollut tätä omaa elämää niin paljon et taas meni tallenteiden katseluun nämäkin jaksot joten kirjoitetaan sittten molemmat tässä samassa nyt kun saan vielä rauhassa kuunnella ennen kuin likka tulee tulee tukiviikonlopultaan.

1. Paolo Ribaldini, Helsinki

Italiastakotoisin mutta hitsi kun puhuukin hyvin suomea. Ja vasta kaksvuotta asunut. Ja väitöskirjaa Hevistä. Huhhuh. Aika lyhyt. Näytti ensteks pidemmältä. No mut luulen että laulaa hyvin. Ja niinhän teki. Heti alussa kun suunsa aukaisi niin olin jo varma et nyt kyllä tuolia kääntyy. Ja kappale pääsi alkuun enempi niin olin et hei kamoon missä tarja tai monroe on...Miksei tuoli jo käänny. Sieltähän ne käänty peräjälkeen sitten hieman ennen loppua. Monroekin luuli naiseksi. Tarja sanoi et mieletöntä. Uskoisin et Tarja tai monroe ois paras valmentaja. Monroekin kysyi et onko englanti helpompi. Sanoi vain et suomessa ollaan niin suomeksi. Ja väitti et suomi on huono hänellä. Mutta kaksvuotta siihen nähden osaa hyvin. Tosi hyvin itsensä kanssa sinut. Tarjalle meni.

2. Ina Möller, Helsinki

Ulkoisesti ja näin äkkiä vaikuttas kans ihan Tarjan tai Monroen tyypiltä..Ekalla kaudella oli mukana. Hmm.... Jospa nyt pääsis sit jatkoon. Alkoi laulamaan ja siellähän kaunis ääni. Voisi olla kyl hyvin redraman tai Ollillekin sopiva. ounou, taas kävi hälle näin ettei kukaan kääntyny. Niin harmittaa tytön puolesta. Mutta niin se jännitys vaan tekee tepposensa.

3. Ari Puro, Seinäjoki

Jaa ollut poikabändis. Noniin, nyt ootan et osais kans tulkita ja laulaa. Ja kyl kyl hienosti alkoi. Oisko Olli joka vie tämän tyypin. Sieltä se Olli si kääntyikin. Ja aivan lopussa Tarjakin. . Ja ollin tiimiin menikin sitten. 

4. Elina Niemi, Järvenpää

Olipas hänellä kiva pirtsakka esittäytyminen. Wau! kun hän suunsa avasi. Ihan meni väreet samantein. Uskois et nyt kääntyy kaikki tuolit. ja niin alkoi jopa yllättäen Monroe ekana kääntymään ja Olli perässä. Ihme ettei muut kääntyny. Jaa-a, kummankohan tiimiin on menossa. Oiskohan Olli kuitenkin. No olihan kuitenkin Olli.

5. Janet Lauronen, Turku

"en mä tiedä, katotaan" juu samanlainen fiilis mullakin hänestä alussa. Myös kappaleen alussa. Jännitys valtasi selvästi ja kertosäe menikö hieman nuotin vierestä vai ottiko mua muuten vain hieman päästä. Tais olla valmentajatkin samaa mieltä. Treenausta vielä. 

6. Margarita Haatanen, Helsinki

Ja hienosti alkoi. Wau! Kääntykää jo. kauanko sitä pitää dottaa. Ihan fiiliksissä ovat siellä. Redrama kääntyi Olli perässä. Ei ehkä vaan Tarjan ja Monroen tyyppiä. Taitaisko ottaa redraman... ja niinhän siinä kävi. 

7. Jaakko Heiska, Helsinki

Tyyppi sen näköinen että jotain kovaa olis tulossa. Oisko nyt Monroelle  tulossa meininkiä jota on peräänkuuluttanut. Aikamoista rääkymistä. Osaakohan oikeasti laulaa. Monroe käänty ei ollu yllätys. Mutta Ollikin. Wau! Monroe oikein kuumana. Olli aikamoisen hyvän puheen veti kans. Mut Monroellehan hän meni. Ei siis yllättävää. Mut ei tuo kyl laulua ollu missään kohtaan.

Siinä oli jakso viisi. Seuraavaksi otetaan jakso kuusi. Niin päästään taas ajantasalle.

1. Johanna Tolonen, Naarajärvi

Upea alku. Erilaisempi kappale, on kyl kumma kappale pian loppu ja tuolit ei  kääntyny. Redramakin lauloi mukana. Ei siis niille tarpeeksi. Harmi.

2. Heidi Sundström, Helsinki

Nyt meni taas alussa väreet. Tunteella. Ollin olettaisin kääntyvän. Loppupuolella jo kappale ja pelkäsin kääntyykö kukaan. Onko taas muka heidän mielestä keskinkertainen mut ei onneksi. Redrama yllättäen otti ja kääntyi. Tai toisaalta vois olla oikeakin. No muitahan ei tarvitse kuin yksi kääntyä. Mahtavaa et pääs mukaan.

3. Elina Romberg, Helsinki

Luulis osaavan laulaa esittelyn perusteella. Ja niin todella osaa. Ja sieltähän ne loppuviimein kääntyi. Kaikki tuolit. Jännä nähdä kenet valitsee. Niinku mitään oloa ketä valmentajista hänen tyypilleen sopisi. Hieno taistelu valmentajilla. Redraman tiimin valitsi.

4. Markus Lakanen, Helsinki

Yllätti kuinka hyvin laulaa. Selkeasti valmentajatkin kuuntelee. Mutta siellä meni ainakin yks kohta hieman silleen et pilasko jatko mahdollisuudet sitten kuitenkin. Oliko liian tavallinen. Kaipas jotain lisää.

5. Kia Kullberg, Helsinki

Luulis et kun ollut ohjelmaa ennen tekemässä et tietää mitä siinä vaaditaan ja halutaan et todella osaa laulaa. Ja niinhän osasi. Siellä kohta alkuun tuolia kääntyikin. Vain Tarja jäi miettimään. Sieltä hänkin kääntyi kun tuli korkea nuotti. Wau sanon minä. Oliskohan redrama jonka tiimin valitsee. Kaikki ainakin tuntui haluavan hänet. Joo Redraman valitsi.

6. Ilona Sola, Helsinki

Hyvin vetää. Mikä taas on kun ei käännytä. Oliko liian keskinkertainen muka häh. No nyt ne sit jälkikäteen surkuttelee tuolla. Näin tää vaan si menee.

7. Sara Hanski, Tumba

Ihanat hiukset. Hitsi, kyynel ja väreet heti alkuunsa.  Tarja kääntyi ja Olli heti perään. Jotenkin olo et Tarjan tiimin kuitenkin valitsisi. Tarjan tiimiin menikin.

8. Markus Liukkonen, Espoo

Mies ja kitara.  Olli painoi heti ekasta lauseesta. Olli todella haluaa hänet, laittaa yleisö laulaan ja laulaa itsekin mukana. Kukaan muu ei kääntynyt. Olivat varmaan sitä mieltä et on niin Ollin juttu ettei halunneet kääntyä.

Näin ja vielä ois pari viikkoa ääniratkaisee jaksoja jäljellä.