Niin se vain on, taas oon niin hemmetin jäljessä mutta sama se. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Jakso 9.

1. Matti Isoperkkiö, Lappajärvi

On ainakin hyvä lauluvalmentaja. Odottaisin sen perusteella tosi kovaa vetoa. Erikoiset harrastukset. Aika sitkeältä tyypiltä vaikuttaa. Hyvällä tavalla erikoiselta.. Vaikka selkeästi jännittää hyvin vetää.. Tuli jos surku et kukaan ei kääntyny. Mun mielestä valmentajat mokas.

2. Kaisa Leskinen, Jyväskylä

Ensimmäinen olo oli Wau! Kaikki tuolit kääntyikin miltei samaan aikaan. Nyt sitten kenen tiimiin. Voisin jopa veikata että monroen, mut ei hajuakaan. Kauniisti lauloi todella kauniisti. Tuntui valmentajienkin sydämet sulaneet tälle vedolle. No kappas Redraman valitsi.

3. Stella Jacob, Vantaa

Selkeesti jännittää. Laulaa kyllä hyvin. Mutta viekö jännitys liikaa ja ei tule sitä jotain mikä saisi valmentajat kääntymään. Nätti tyttö on.  Ja niinhän siinä kävi tuolit ei kääntynyt. Kannattaa varmaan vaan treenaa ja yrittää uudelleen myöhemmin.

4. Matti Aspvik, Pietarsaari 

Vaikuttaa vaikuttavalta mieheltä. Odotan jotain tosi suurta esittelyn perusteella. Alku oli hieman vaisu. Kuuluu varmaan kappaleeseenkin. Mut sit kertosäkeessä lähti paljon paremmin. Mutta ei riittänyt valmentajille. 

5. Hilja Järvinen, Tampere

Kauniisti laulaa. Mutta jokin mun mielestä uupuu. Laulaisko hieman vaan ulkomuistista. Ihan kuin joku tunne puuttus. Mut oho, ihan vikalla nuotilla Olli päättikin kääntyä. Hienoa niin, kenties auttaa pieni pönkitys ja sieltä löytyy kunnon kukka.

6. Avin Alyasi, Raisio

Jahans, nyt tuleekin sitten meille katsojillekin verho eteen. Ja wau, miten laulaakaan. Kääntyisin kyllä tosi heti. Tarja sitten onneksi kääntyikin. Muut ei kääntyneet mutta uskon että tuollaiselle äänelle hän se oikea valmentaja onkin. Ja kuinka kauniskin nainen.

7. Siiri Nilsson, Helsinki

Ihanaa, nainen ja kitara. No voi hö, säesti kokonaan itsensä, mutta oli vaisu kuitenkin. Liian vaisu. ei siis jatkoon. Monroeta jäi harmittaa selkeästi.

8. Sini Järvinen, Helsinki

Alussa heti nousi väreet ja niin taisi monroe ja ollikin huomata lahjakkuuden.  Sieltä ne lopussa tuli muutkin messiin. Voi luoja vaikea arvata. Voisko valita Tarjan. Oho oli alusta alkaen miettinyt ja halusi Redraman.

Sitten mennäänkin vikaan ääniratkaisee jaksoon eli täyskymppiin. Montaa paikkaa ei oo jäljellä. On varmaan hurjaa laulaa viimeisessa joukossa. Vain neljä paikkaa jokaiselle yksi siis.

1. Daniel S. Diago, Kokkola

Kitara ja mies, Alku alkoi tosi hienosti. Ja sieltähän ne valmentajatkin sitten heti kääntyi. Saa nähdä kenet valitsee. Monroen varmaan. Oho, redraman. Mutta nyt se onkin sitten sen tiimi täynnä ja hemmetin monta laulajaa vielä. 

2. Laura Hämäläinen, Turku

Ihan ok laulaa mutta ei ehkä kuitenkaan tarpeeksi koska nyt on kuitenkin viimeiset piipussa on viimeiset harkittava tarkkaan ja monta laulajaa ja kolme paikkaa vain jäljellä.  Ja niin ei valmentajatkaan kääntyny vaik tarja siin hilkulla olikin.

3. Joonas Leppä, Turku

Wau, esittelyssä lauloi ja viittoi. Mahtava taito tuo viittaus. Mutta ei kyl oikein tuo laulu mua sytytä. Jotenkin karaokemainen. Selkeästi valmentajatkaan ei silleen syttyneet.

4. Raakel Korhola, Helsinki

Oho, sehän lähti heti kovaa ja korkealta. Olli kääntyi, tarja ja monroe perässä. Uuuh, veikkaan et menee monroen tiimiin. Sinnehän hän meni ja nyt hänen tiimi täynnä. Eli kaks paikkaa enää vain. Lopuille tulee kova skapa.

5. Mikko Pettinen, Helsinki

Wau, ja vaan kaks paikkaa jäljellä. Lopuilla ei oo mitää jakoo. Olli ja tarja on mahdolliset kääntyjät. Onko kuitenkaan kummankaan genreä. Harmi kun näin hyvä jätetty tähän vikaan jaksoon. Miksi redrama käänty. Senhän tiimi on jo täysi... ja sit tyyppi valkkaa viel redraman.

6. Suvi Salospohja, Helsinki

Olli kääntyi heti kohta. Joo ihan ok laulaa. Mutta minusta kuulostaa jotenkin väkinäiseltä. Onkohan kyse kappalevalinnasta. Eli nyt enään Tarjalla on tilaa.

7. Varpu Otonkoski Tukholma

Hyvä oli mutta ei oikein sytyttänyt minuu.

8. Maria Kiiski, Sastamala

Tässä olen puolueellinen. Sillä mä tiedän kuinka mahtava tyyppi on. (mulla nimmarikin) ovat käyneet christianin kanssa meidän paikallisessa jokusen kerran keikallakin. Siksi mua harmittaa toisaalta sikana kun ei jatkossa, mutta toisaalta heillä on jo oma juttunsa ja odotan innolla heidän levyä.

9. Fabiane Laube, Espoo

Tarja jo itki melkein ennen kuin koko kappale oli mennyt käyntiin ja voi väreet jotka minultakin tuli. Painoihan hän sitten vihdoin viimeinen ja itku pääsi. Tarja meni halaamaan. ja niin kuin minultakin. Mahtavaa.

Tässä nämä ja nyt perjantaita odottaa.