Juu oltiin reissussa siksi taas myöhempään päivitys mielipiteistäni. en oo lukenu ennakkoon asiasta mitään katson edelleen samaan aikaan kun kirjoittelen siksi voi tulla kirjoitusvirheitäkin.

Eka taistelupari Monroen joukkueesta jossa Monroen musiikillisena neuvonantajana on sami Yaffa. Monroe vei kivasti syömään ja kuuntelee.

Jennie  ja Raakel 

Kappalevalinta on kova. Mutta tosiaan kun katsoi sen pätkän harjoituksista ei ollut epäilystäkään ettei tuu oleen ongelmia ja niin se esitysmenikin hyvin. Molemmat selkeästi nautti niin täysillä lavalla. Tosi vaikea kyllä on noista päättää. Onneksi on kaappausnappi. Tosin niitä kaappauksiakaan ei saa tehdä liikaa joten...mutta eiköhän tästä toinen kaapata kun on kuitenkin noin hyviä  molemmat. Kenties Jennie kuitenkin monroe valitsee. Arvasin :) Olli ja Tarja haluaa kaapata. Uskoisin et Tarjan valitsee Raakel. Ja sinnehän hän meni.

Sitten oliskin Ollin vuoro jolla musiikillisena neuvonantajan ihana Janna :)

Suvi  ja Ari 

Ihanan kaunis kappale. Ihana kun pääsivät tapaan Jippua ja saivat sieltä vinkkiä myös. Kaunis. Alussa heti tuli olo kuitenkin et Suvi vetää paremmin ja hänen laulusta sain väreitä. Ari jotenkin kai jännittää liikaa tai jotain. Joku ei vaan nappaa nyt minuun. Arin otti kuitenkin. Tuleekohan nyt sit toinen kaappaus!?! Ei tullut ei.

Tarjan tiimin vuoro jossa hänella musiikillisena neuvonantajan Samu Haber

Lesmana ja Fabiana 

Huh mikä pari. Siis noi harjoituksetkin jo vaikutti heti siltä et nyt kovaa tulossa ja oisko nyt ainakin se kaappaus sitten?  Niin vaikea ois valita. Ehkä kuitenkin Lesmana menis jatkoon...  Eiku Fabi  varmaan ne korkeet äänet vei Tarjaa siihen päätökseen. Ei kaappauksia. Voi surku.

Nyt sitten Redraman tiimi jolla musiikillisenaneuvonantajana on kasmir 

Daniel ja Kai 

Harjoituksia katsoen miettii et mahtaakohan tuosta tulla yhtään mitään kasaan. Kai aloitti ainakin alussa ainakin paljon paremmin. Kyl Kai vetää paljon paremmin. Toivon että Kai tulisi valituksi. Ja uskoisin ettei kaappauksia tapahdu. Daniel ei ehkä vielä valmis tähän vaikka hyvin hänkin veti. Oho, Danielin valitsi. Näin ne on makuasioita. Mutta onneksi monroe kaappasi :)

Tarjan tiimistä Avin ja Laura olisi sitten.

No nyt on sitten tasaista. Saanut oikein kirjoitettuakaan kun jäi katsomaan ja kuuntelemaan kumman minä itse valitsisin. En kyl osaa sanoa. Luojan lykky ei ookaan mun valinta. Avinin hän sitten valitsi. En usko et tulee kaappauksia. Ja niin ei tullultkaan.

Ja nyt sitten olliin jossa Jani ja Markus vuorossa.

Hienon kappaleen saivat. Mutta jostain syystä ei oikein alku ainakaan saanut mulla väreitä aikaiseksi. Yleensä tämä kappale sen tekee. Mä jättäisin valitsematta kyllä molemmat. Ei oikein napannu. Varmaan  Janin valitsee. Ja niinhän tuo valitsi. Ja ei kaappausta koska parempia on jatkoonkin olemassa tulemassa. Ja ei sitten onneksi tullutkaan.

Sitten Monroen tiimistä Miro ja Jesper

HIenosti Monroe muuten osaa pistää eteenpäin jätkiä. Odotan kovaa vetoa.  Ne väreet tuli heti alussa. Wau!  Ihan ku ne ei malttas pysyä koko taisteluaitauksessaan. Ovat kuin lentoon lähdössä. Tekee mieli oikein itelläki lähtee rokkaa. No joo niinhän ne lähtikin. :) Vaikea valinta kyl. Ihan sama kumman valitsee niin toinenkin ansaitsisi tulla kaapatuksi. Monroe otti Miron. Redrama ja Olli. Ja varmaan redraman uskon valitsevan. Olli kyllä veti hyvän puheen :) Niin siinä kävi.

Ja vielä illan viimeinen redraman tiimistä Sini, Reetta ja Mikko niin tässähän oli tää yks ylimääräinen tyyppi täs tiimis.

Jahans, mä kyl jomman kumman naisista laittaisin jatkoon. Hyvin vetää muutkin mutta empä oikein tiedä kuitenkaan onko kaappausainesta heistä kun ajattelee ketä kaikkia laulajia on vielä tulossa tulevissa jaksoissa. Tytöt kyl niin jyrää tuon Mikon nyt etten oikein edes kuule sieltä alta sen ääntä. Sinin Redraman valitsi.  Ja juu niin kävi ei kaappauksia.