Niin se oma elämä on taas mua vienny. Nyt vasta ehdin rauhottua katsomaan nämäkin jaksot. Hyvä et ehdin edes ennen kuin vikat ääniratkaisee jaksot tulee.

Ääniratkaisee 7.

1. Sanna-Mari Titov, Kylmäkoski

esittelyn perusteella odottaisin hyvää ja tuolia kääntävää vetoa. Ainakin kova esiintyminen tuntuu olevan. Ei hullummin vedäkään. Mutta kuten valmentajatkin niin minäkin jäin vielä odottaa jotain. Kukaan ei siis kääntynyt.

2. Anniina Timonen, Lappeenranta

Alkuesittelyssa tuli sellainen olo et toivottavasti jännitys ei pilaa esitystä. Toisaalta tuli alussa heti olo et tässä voi olla aika yllättäjä. Ei helpoimmasta päästä kappale. Huh. räppikohtaa, se saikin Tarjan kääntyy ja jammailee. Ollikin päätti kääntyä. Uskoisin kuitenkin et Tarjan valitsee. Tarjan valitsi. Olli saatto Tarjan  Anniinan luo. :)

3. Marjut ja Sonja Viinikanoja Kuopio/ Oulu

Eka duo voicessa, jotenkin olo et tää on kuitenkin enempi yksilökilpailu, miten muka tässä noi kehäkamppailut yms. saataisiin toimiin. Erikoinen kappalevalinta ainakin. Vaikka hienostihan ne laulaa. Valmentajatkin hieman pihalla alussa ennenkuin taisivat hoksata et on kaks. Mut kukaan ei kääntynyt. Jotenkin arvasin tämän.

4. Antti Haverinen, Vantaa

Ahaa tää oli se veto jota lehdis sanottu et Olli kääntyy ennenkuin laulu edes alkaa. No jaa ja se veto sitten. No enempi jäin kuuntelee sitä kun Olli siinä lauloi mukana. En ehkä ois kuitenkaan niinku laulullisesti kääntynyt vaikka veto sinäänsä oli hyvä. Jaha ja tässä tuli sitten vielä "vanhoja kaunoja" Ollin ja monroen kohdalla. No huhhuh. :) Ihanaa komiikkaa. Liekkö totta vai ei, Väritettyä totuutta sekin kelpaa. Huumoria ohjelmaan.

5. Noora Hakala, Linnavuori

Ahaa, karaoketaustainen, nää on sellaisia et oikein tiedä miten niil menee. Joukos on hyviäkin kyllä mutta sit selkeesti jotka on ihan karaokeatasoisia. Ennen ei voi tietää kuin kuulee.  Aika hyvin alkoi, ja monroekin alkoi lähentyy heti alussa nappia. Ja siitä sitten painoikin. Olli perään kun päästiin kappaleessa kunnolla vauhtiin. Ja hitsi vie. Ei kyl yhtään karaokemaista. Niin itsevarmasti vetää. Wau! Tarjakin kääntyi. Nähtäväksi jää kenet valitsee varmaan. Monroen ehk kuitenkin. Toisaalta Tarjakin vois tehdä tämän naisen kans kaikenlaista. Monroen tiimiin meni.

6. Juha Vennola, Espoo

Erikoinen kappale valinta  miehelle. Pinkkiä. Hmm... pääseepä mies korkealle. Redrama sieltä kääntyikin siinä kohtaa. Tarja on käsi napilla mutta olli ehti painaa ensin. Tarja empii. Monroella ei taida ollakaan mitään halua kääntyäkään.Tarjakaan ei si kääntyny. Oma veikkaus ois et Redramalle menee. Sinnehän sitten meni.

7.  Sarah Tiainen, Kokkola

Täältä suunnalta, ja pappi :)  Kaunis kappale, Alone, Tarjakin selkeästi diggaa kappaleesta. Wau mikä korkea ääni, kaikki näyttää tarjalle et painaa nappia. Olli käänty ja monroekin. Olipa tyhmää ettei tarja kääntyny. Veikkaisin Monroeta jostain syystä kenet hän valitsisi. Kappas ei todellista. Arvasin oikein. 

Ääniratkaisee 8.

1. Satu Kopo, Pori

Vaikuttaa kivalta typyltä. Energiseltä. Alku alkoi hyvin. Jännitys hieman puskee läpi. Hyvin tarkkaan valmentajat kuuntelee ja varmasti kovin miettivät varmaan kääntyä vai ei. Tuli kohta korkealta. Mun mielestä hienosti ja kas samaan aikaan Tarja kääntyi. Ja koska muut ei niin Tarjallehan hän sitten meni.

2. Joni Koskimaa Turku

Ja taas tää et karaokejuontaja sanotaan esittelyssä. Ei oikein tiedä mitä odottaa.No kun alkoi tuli olo et karaokessahan tässä ollaankin. Ja niin tais olla valmentajatkin sillä fiiliksillä. Diggasivat varmaan muttei ihan tämän formaatin juttu.

3. Annabella Kilpinen, Helsinki

Vaikka kova jännitys olikin päällä. Alkoi kappale hienosti. Jäin odottamaan lisää jotain kuten valmentajatkin taisi selkeästi tehdä. Monroe kääntyikin sitten aika pian. Sitten Olli perään. Muut olivat aika hilkulla mut joku kuitenkin puuttu. Niinku jotenkin mäkin odotin jotain. Oisko kappalevalinta voinut olla toinen. Monroeta veikkasin et valitsisi, ja niin valitsi. Oli tainnut päättää jo aikoja sitten niin. Nin varmana sen sanoi heti.

4. Sara Nuutinen, Kauniainen

Esittelyssä tuli olo et oisko nuoruutta ja epävarmuutta tulossa,  mutta kun avasi suunsa olin jo täysin myyty alussa. Sit kävi hetken jännitys päällä. Räppikohta oli aivan mahtava, oisin kääntyny. Redrama oli ihan siinä et oisko kääntyny. Mutta niin siinä kävi että ei päässy jatkoon.

5. Minna Hautakangas, Ii

Kiva kun pohjoisestakin välillä. ja voi kun niin nuori mutta kaikkea mitä esittelyssä oli niin isot ois odotukset tai nosti jotenkin sitä mitä häneltä odottaa. Vaikean kappaleen valinnut ainakin. Hallelujah... Mutta mahtavasti aloitti. Kappale läheni loppuaan ja pelkäsin että yksikään ei käänny. Kaikki kuitenkin mietti selkeästi kääntymistä. Tarja etenkin. Mutta kas, Olli käänty ihan vikalla nuotilla. Ja Olliahan hän oli halunnut joten meni niinkuin pitikin.

6. Jasper Anttonen, Vantaa

Esittelyvideossa kitaran kanssa meni hienosti. Vois odottaakin niiltä osin jotain. Kappalevalinnasta kiinni. Kappalevalinta ois ainakin monroen suuntaan tarkoitettua. Jotenkin rennosti ja luontevasti jännityksestä huolimatta veti. Ja niin se monroe sieltä käänty ekana. Tarja kääntyi myös. Monroen tiimiin menee. Joha sen äitikin niin monroe fani :) . Ja niinhän se lähti äitiä tapaamaan. Ja nimmarinkin sai.  

7. Jennie Storbaca, Helsinki

Nyt kuulostaa ja näyttääkin sille et tämä on tehnyt musiikkia jo kauan. Osaa hommansa ja niinhän ne kaikki heti jo alussa kääntyikin sitten.Valmentajat alkoi oikein jammaileekin. Ihanan rennosti veti. Mitään jännitystä. Ja korkeelta ja kovaakin osaa laulaa. Mutta niin kelle sitten menee, ei noin niinku mitää hajua oo oikeastaan tästä. Ihan yksristikaks systeemillä. Ei tuu fiilistä. Villinä voisin vaikka Tarjaa veikata, tai redramaakin. Monroe ainakin ihan myyty. Piti aikamoisen puheen. Olli kyselee et millaista on olla noin hyvä ja hän vastas että suu on kuiva ja Olli antoi vettä.

No niin nyt sitten ennen kuin huomenna ja ylihuomenna taas mennää viimisten ääniratkaisee ohjelmien pariin niin sain kuin sainkin nämä katsottua. :)

Hyvää yötä!