Niin todellakin, on tää taas aikamoista tuon pojan kanssa. On oikein sitten laittanut uudessakin paikassa ranttaliksi. 2.2 sinne vasta meni ja seinissä on kolme isoa reikää, kaapin ovet irti ja pleikkarikin hajotettuna. :( Onneksi hoitajat ottavat asian niin kuin pitääkin ja lääkärikin miettii kovin miten asiaa hoitaan lähdettäs. No tietty tämän takia pidempi kotiloma nyt sitten peruuntuu ja on yhden tai kaksi yötä sitten ensiviikolla kotona, mikäli ei tiistaihin mennessä ei oo laittanut paikkoja remonttiin eikä ole tarvinnut painia. Ja kun siinä pojassa on voimaakin kuin pienessä kylässä. Sanoivat hoitajat että tuon kokoiseksi ja ikäiseksi on voimaa kyllä koska heillä isompienkin kanssa ollut näitä tilanteita niin heillä on myös mihin verratakin. 

Tuossa yks ilta poika soitti ja sanoi että tulkaa hakee pois ja et muka satuttavat kun kiinni ovat pitäneet ettei tuu isompaa vahinkoa hänelle itselleen tai muille. Sanoi että hän soittaa poliisit yms. Päättipä poika lyödä mulle luurin korvaan ja soittaa isälleen. Sillä välin minä soitin sinne sitten ja sanoin et nyt on sit tilanne et kaikki pois ja he soittivatkin yhden vielä lisää sinne joka oli loppupäivän pojan kanssa sen huoneessa. Nyt eilen taas poika oli aivan normaali. 

Hekin ovat siellä huomanneet että kohtauksen aikana siellä sisällä on jokutoinen. Usein myös silmistä näkee et ns. kohtaus on tulossa. Mutta tarkkana saa olla jos yrittää saada kääntyy ettei se laukea. Mutta kun ei tää elämä niin mene et aina ois jotain tekemistä ettei ois tylsää ettei pitäisi odottaa ja aina tehtäis hänen pillin mukaan ja aina saisi kaikkea jne. Poika ymmärtää ne kyllä kun on tässä mailmassa. Mutta kun menee rajan toiselle puolelle tähän asiaan ei ole minkäänlaista ymmärrystä. Mutta ei auta kuin mennä päivä kerrallaan. Toivoa vain parasta.

Likan kuulumiset on sentään hyvät. Meillä oli keskiviikkona palaveri koululla opettajan kanssa ja olen kyllä jo huomannutkin että likka toistaiseksi tykännyt koulua käydä ja iloisin mielin tullut ja mennyt, Aamuisin ennen lääkkeen ottoa on kitinää ja nitinää ja sellaista ikäänkin kuuluvaa sekä myös sairauteen kuuluvaa. Kotiin tullessa usein on läksyt ehtinyt tehdä taksissa. Muutaman kerran jäänyt tekemättä mutta tietoa saan wilman kautta ja kun likalle sanoo niin kyllä taas pitkän tovin tekee. Itse kouluaineissa ei ole mitään ongelmaa tällä hetkellä ja opettaja kehuikin että on ysin oppilas tällä hetkellä.

Ainoa on vain nämä sosiaaliset tilanteet ja pidemmät odottelut yms. No tämä on jo ollut tiedossakin ja niitä edelleen vain harjoitellaan ja näihin varmasti jonkinlaista terapiaa on tulossa kun nyt aika sieltä polilta tulisi. Tai yks aika jo tuli mutta ei sopinut meille koska oli vain  vanhemmille ja emme olisi ehtineet kotiin likkaa vastaan koulusta ja olisi liian kauan joutunut olemaan yksin.  Tietty uutta aikaa saa odotella ja sinne kellon aika toiveenkin sanoin joka kävisi likan koulun suhteen ihan jokapäivä.

Nyt sitten jännittääkin. Hiihtoloma. Likka tulee tunnin päästä kotiin. Koko viikoksi sitten keksiä aktiviteettia ylivilkkaalle. Ja tosiaan ti-to ehkä poikakin kotona. Silloin ois suunnitelmia enemmänkin. Mä tartten varmaan kuukauden lomaa hiihtolomaviikosta. Mieskin on niin väsy ja masennus näkyy hänestä niin selkeästi että mä joudun ottaa vetovastuun. Toin mä nyt oon itekin aika levoton silleen et oon väsy mut en pysty keskittyyn kunnolla samaan asiaan ja ajatukset juoksee yhden jos toisen asian takia tällä hetkellä. Mutta sain mää ainakin nyt tämän verran tähän kirjoitetuksi. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

(p.s. muistakaa illalla the voice of finland)