On kiirettä piisannu niin paljon että ei tosikaan. Mutta niistä sitten omassa tekstissä. Nyt kaksintaistelujen teksit. 

Heidi ja Kia Redraman joukkueesta.

Iloiset harjoitukset ainakin. Hyvin tasaväkisiä likkoja. Kian enkä valitsisin näistä. Mut voihan täs tulla kaappauskin. Valmentajat oli taas Heidin kannalla. Mutta Redrama valitsi Kian :) Ja kaikki lähti kaappauskisaan. uhhuh. Meniskö hän kuule monroen tiimiin. Ei kun Tarjan valitsi :)

Paolo ja Satu olisi Tarjan tiimistä.

Alussa kappaletta en oikein tiedä mihin kääntyä. Ei jotenkaan sytyttänyt. Mutta sitten päästiin vauhtiin niin aika tasaisesti menivät molemmat. Jotenkin tuli olo et Paolon Tarjan valitsee. Itse en kyl en ehkä ois ottanut kumpaakaan. Vaikka loppuakohden paranikin. Ja Paolon Tarja valitsikin. Oho, Redrama ja Olli kaappaamassa. Uskoisin et menee redramalle. Ja niin menikin sitten.

Petri ja Antti Ollin tiimistä

Ihan ekaks erikoinen kappalevalinta.  Antti kyl jotenkin veti niin yli et mua alkoi oksettaa. Et Petrin ehkä tästä valitsisin jatkoon. No mut sit loppua kohden meni kuitenkin ihan jees. Petrin valitsisi. Ettei vaan monroe kaappaa Anttia kun niin tuntu siit diggailevan. No huh ei sentään. Ei oo ihan tämän jätkän formaatti tämä  kuitenkaan.

Kimmo Ja sarah Monroen joukkueesta

Sarah vetää kyl hyvin. Tai kyl molemmatkin. Mut mä diggaan enempi Sarahista. Kimmo meni jatkoon. Voi kumpa joku nappaisi Sarahin. Ihana, Olli alko kyselee. Ja sinne meni Ollin tiimiin. Jes hienoa ja mahtavaa.

Minna ja Elina Ollin joukkueesta

Aika tasaväkisesti vetävät. Vaikea ois valita kyllä. Minnan puoleen kyllä kääntyisin itse. Jotenkin tässä vaan oli niin paljon parempi. Olli otti Minnan. Ottaakohan Tarja Elinan? eipäs ottanutkaan. Olipas toisaalta hieman harmi.

Margarita ja Elna Redraman joukkueesta

Huhhuh, vaikean kappaleen saaneet. Hienon ja kauniin. Uskoisin heidän osaavan tämän hoitaa hienosti kotiin. Molemmat laulaneet alussakin niin hienosti. En kyllä osaisi valita. Voi kumpa näistä se toinen sitten kaapattaisiin. Wau miten magee loppu. Redrama otti Elnan. Olli Otti Margaritan kuitenkin. Jes hienoa vaikka jännitys meni niin loppuun asti.

Anniina ja Heikki Tarjan tiimistä

Kiva pari. Tuli ihan hymy huulille heidä vedosta. Anniinan räppi kohta oli ihan mahtis. Kyl mä laittaisin Anniinan jatkoon tästä parista. Oho Redramalta Anniinalle iso lupaus. Wau! Tarja valitsi Heikin. 

Jaakko ja Sara Monroen tiimistä

Mä ihmettelin Jaakon jatkoon menoa joten nyt nähdään sit osaako laulaakin. Tuntuu laulavan omalla örinä tylillään... Ihana monroe veti huuliharpulla väliin :)  Eiköhän Jaakon örinät oo kuitenki kuultu et Saran ottaisin jatkoon. Niin siinä kävikin.

Tarjan tiimi Miia ja Sara

Hyvin vetää mutta taitaa Tarja Saran valita. Ei kun kappas Miian otti :)

Diana ja Juha Redraman tiimistä

Kyl ehkä Juha ois ny parempi. Dianaa taitaa jännittää aika paljon. Oho, olipa yllättävä veto valitsi Dianan.

Björn ja Annabella Monroen tiimistä

Ei jei ei, en pitänyt alusta en ollenkaan. Ja Bjön jatkaa.

Maria ja Hilja Ollin tiimistä

Kauniin kappaleen valinnut. Hienosti molemmat laulavat. Niin kauniisti et kyyneleet meinaa tulla. Nyt tuli kyllä vaikea valinta. Olli valitsi Marian. Kaappaako Monroe Hiljan?  Ei kaapannut. Odottaakohan tiettyä.

Riina ja Kevin Tarjan tiimistä

Ahaa ettei se monroe kyttää Kevinin perään? Koska Riinahan tässä selkeästi menisi jatkoon. Ja niinhän hän Riinan valitsi. Ja sieltä monroe otti viimetingassa.

Kaisa ja Tom Redraman tiimistä

Jotenki ihan outoa kun vaan seistä tapittavat. Mut kenties mä Kaisan valitisin noista. Kaisan valitsi. Hyvä niin.

Tina ja Noora Monroen joukkueesta

Kyllä mahtavasti vetivät. Ei vois valita näistä kahdesta.  Monroe valitsi Tinan pitkän puhumisen jälkeen.

Sara ja Amanda Ollin tiimistä

Hui ei osannu sanoo mitää oli niin kaunista et itku tuli. Saran otti jatkoon.