Olipas vaan eilen päivä. Tosiaan likan kanssa käytiin silmälääkärissä, hienosti meni. Mitään laseja ainakaan vielä tarvitse aivan mahtava homma. Se oli niin et koulussa katsottu iltapäivästä niin ei oo jaksanu keskittyä ja nyt tehtiin niin et annettu tuntia ennen silmälääkärille menoa lääke niin jaksoi hieman paremmin vaikka huomasihan  tuon että hieman jaksanu sittenkään. Onneksi lääkäri oli ihanan ymmärtäväinen ja mukava ja hienosti otti lapsen huomioon.

Siitä tosiaan poikaa lähdettiin osastolta hakemaan ja sekä jatkettiin kaupan kautta kotiin. Ruohonkerääjällä ajeliivat siinä sitten ja poika opetti likkaa (instas kuvii) ja hieman saunapuitakin tehtiin. Ei me eilen saunottu, tänään kyllä ajattelin vähän myöhemmin alkaa saunaan laittaa valkian. Nyt kun aika lämmin keli niin lämpiääkin äkkiä ja ihanaa kun on taas vesihanakin auki niin ei tartte vettäkään kanniskella.

Käytiin myös ohtakarissakun siellä kesäbaari avasi ovensa.  Ei siellä kauaa oltu kun meidän vaunussa ei toimi oikein lämmitys niin ei voitu sinne jäädä yöksi. Pitää kehittää joku juttu jos vappuna mentäs jos saatas poju silloinkin kotiin.

Tässä pojan asiassa mua nyt hieman ihmetyttää yks asia joka pitääkin sosialityöntekijälle soittaa et onko multa menny jokin ohi vai onko tämä pojan tämän hetkinen sijoituspaikka nyt vetänyt omiajohtopäätöksiä vai mitä kun piti vain pojan potkulata ja pyörä tuoda mutta toikin kaikki pojan roinat. Siis toisin sanoen tyhjensi huoneen. Et mikä on pojan virallinen sijoituspaikka kun sairaalan osastohan se ei voi olla. Et maksaako kaupunki pojasta tuonne jossa huoneen tyhjensivät ja onko pojalla näin ollen edelleen sieltä ne vaaterahat ja viikkorahat kuten kuuluukin. Tää on aika soppa nyt. En oikein saanut yöllä nukutuksi kun mietin vaan kaikenlaisia  vaihtoehtoja ja jälleen alkoi harmittaa et kun oon tälläinen puolinainen etten jaksa niinkuin täydellisen äidin pitäisi jaksaa. Hitto kun ei ois mittää ongelmia jos rahhoo ois ees puolet enempi kuin nyt. 

Nyt ei auta kuitenkaan murehtia koska ennen maanantaita en saa ketään kiinni. Huomenna kun poika viedään takaisin osastolle niin riippuen siitä ketä siellä on vastaanottamassa mä hieman kyselen onks niil mittää tietoo asiasta. Täsä tänään herättiin aika myöhään tai siis muut heräs mä en saanu unta niin neuloin ja mietiskelin asioita. Nyt ovat auttamassa miehen veljeä ja miehen äidillä jotain ongelmia kans puhelimen kanssa. Niin mulla hetki ns. omaa aikaa. On mulla astiakone ja pyykkikone päällä ja kaikkea muutakin hommaa olisi. Mutta ekaks mun oli pakko päästä hetkeksi koneelle. 

Ulkona on mahtava aurinkoinen keli ja toivon et saan eilen viedyt pyykit sieltä pois ja vietyä sitten tämän päivän pyykit. Kun mies ja muksut tulee kotiin alan tekee ruokaa. Poika tilasi kanaa ja riisiä joten mikäs siinä. Se on se hänen perussetti. Ja sitten pakko pyörähtää mutka kylällä hakee vähän limua saunajuomaksi. Tuossa ois savusaunan rakentelua ja vielä ois sillä ruohonkerääjällä ajoakin lapsille. Kun se on oiva haravointi laite kans :)