Niinpä se piti taas arvata. Vaikka kävin jo lääkäriltä hakemassa todistusta eläkkeen uusimista varten oli se mennyt kelaan vasta maaliskuun puolivälin jälkeen ja 8viikkoa on käsittely aika niin voi kai arvata että ei rahaa huhti eikä toukokuussa ja mieskin vielä liiton rahoilla kun peltohommat alkaa vasta ensikuussa. Juu tiukkaa tekköö. Onneksi ensiviikon maanantaina sossu aiko pistää noista nyt kun poikaa haettu ja viety osastolle kilometrikorvausta et jos se ois sit se vappuraha?

Pittöö toivoa jottai et keksii vapuksi jostain hieman rahhoo jos poika pääsee silloinkin kotilomalle.  Sillä viimeksi meni loma niin hyvin että saamme pojan tulevaksikin viikonlopuksi kotiin. Luojan kiitos huomenna tulee lapsilisä likasta niin saamme hieman löpöä ensiviikon menoihin joita onkin ihan kivasti taas.oikeastaan isoin summa meneekin bensaan ja ruokaan minimi.

Perunaa ja kaurapuuroa vaan nassuun. Niin no on tuol aineksi kun leipoo leipää ja letuilla herkuttelee. Ja muutenkin onneksi ei paljon nuo meidän lapset vaadi ruan suhteen. Pojan lemppari on kankastike ja riisi sekä makaronijauhelihasotku runsaan ketsupin kera ja tietty letut on namskia. Likka taas on kaikki ruokainen paitsi silloin kun poika on kotona niin pitää matkia.

Tänään on myös selvinnyt että likalla olisi mahdollisuus musiikkiterapiaan ja eka käynti oiskin jo heti ensiviikolla. Saas nähdä kuinka käy onko oikea terapia. Lääkäri on lähetteen ja lausunnonkin kelaan laittanut että siitä ei pitäisi meille tulla muuta maksua kuin se mitä menee bensaan. Ainakin meidän likka tykkää musiikista ja kaikesta äänen tuottamisesta ja on aina hyvin rempseä kaikkeen touhuiluun. 

Huomenna olisi likalla se silmälääkäri ja kun on niin pahasti aamupäivästä aika niin on likka koulusta pois. Otamme pojan samalla sitten kaupungista kyytiin kotiloman viettoon. Tänään pitäisi vielä mennä illalla likan koululle kun siel joku juttu ja likka höpöttää jotain et hän laulaakin siellä niin mentävähän se sitten on.