Niin kaikki lähti ihan vain tästä kuvasta

11329980_10153197798828463_3467898816692

Aivan, likka ja hänen rullaluistimet. Osin ne hänelle 2e kirpputorilta ja just tässä kuvassa ei ollu käsisuojia niin johan joku alkaa pilkkua viilaamaan. kuten esim. näin "Suosittelen hommaamaan tytölle ranteita ja kämmeniä varten suojat. Ja kannattaa harjoitella kaatumista, joka siis pitää pyrkiä eteenpäin tekemään niin, että ensin polvet maahan, ei koskaan kädet edellä! On nimittäin yleisin asia, mitä tuossa lajissa menee sököksi. Ai niin, siis sitä kaatumista tietysti harjotellaan jotain pehmeetä vasten, esim. nurmi tai patja." 

Johon minä: ai et rullil nurmel alkaa opetel kastuilee.se oiski helppoo ku rullat ees kulje siel ja toiseksee likka osaa luistel iha hyvi.ei sitäkä opetel nurmel vaan jäällä ja viel ilman suojia.

tää toinen si "No näin mulle opetettiin rulliskoulussa, kevyenliikeenväylältä nurtsiin."

Johon minä: sä si jaksat perkele pätee niiku sossut joka asias. On se saatana ku ei saa mitää nykyä laittaa ja päivitä et joku ei päde tai oo parempi äiti tai te jopa ls ilmoitusta meist nykyäs.

Johon tää toinen "Mitään pätemistä ole kuin normijuttuja ja täysin asiallista. En ole sinun kanssa edes keskustellut aikoihin niin kohtuutonta syytellä noin."

Juu ja si katsos ku ennen kuin hän edes tuli sanoo oli siel paljon paljon muitaki kuvii ja videokin jossa muutekseen oli rannesuojat. Saakohan sen videon mitenkää tähän linkitettyy. Sain sen mieheni sivulta joka sen otti linkitti toivotaan et näkyy. https://www.facebook.com/tapani.kero/videos/899086076801694/

No kuitenkin se juttu jatku sitten vielä.

Minä siis kirjoitin näin: et si videoo sattunu kattoo hä? ja en mäkä sun elämää ja lasten hoitoo kommentoi yms. Voisit vöhä enempi perehtyä mis meidä elämäs mennää ennen kuin tuut ohjeitas jakaa. En mäkä ala sul kertoo mite sun pitäs eläää.  Sä sen syyttelyn aloitit. Ihan kun en tietäs miten toimia.

Johon hän vastasi: "Näin vain nämä kuvat, joissa rannesuojia ei ollut, en sukellellut ympäriinsä enkä edes aio alkaa penkomaan, en perehtymään toisten elämään jne. En ole kertonut miten pitää elää, yksistä rannesuojista vain oli kyse, koska tiesin ne tärkeiksi ja ajattelin, että jos ette itse ole luistelleet niin ei välttämättä aina kaikkea hoksaa ja on hyvä, jos joku kertoo. Näin olisin sen itse ottanut. Toisekseen, en välitä riidellä, varsinkaan tämmösistä."

ja minä siihen alan jo ylireaoigomaan väsyksissäni muuteksiinkiin seuraavasti; oikeesti ny vä järkee pelii. Mul iha tarpeeks muuteki. Ja sä perkele leikit sossuu siel. Jos haluut on mul iha blogi olemas mist voi lukee et tää on aika perkele pilkun nussintaa mitä kaikkee taas vika pari viime vuode aikana kokee puhumattaka viimese 13 vuode ka urhoki ois 10v täyttäny jokune pv sitte.

Ja hän siihen: "No niin, pysytääs nyt tässä yhdessä asiassa. Oisit vaan sanonu, että just kuvaan ei ehtiny suojat, ei mitään hätää. Siinä se. Olen pahoillani, että sinulla on aina vaan hankalaa. En nyt ala mitään blogeja lukemaan. Illan jatkoja sinne."

Ja minä: Älä ala lukea. Jos mun elämä ei kiinnosta voi häipyä. Ei luistimil yhtää enempää nurmel opetel ku rullillakaa. Ja jos yhtää ei kiinnosta mitä toisel kuuluu ni miks olla kaveri.

Eli siis apropoo. Jos on faces kaverina ja tuollaisesta alkaa sanomaan enempää et katsoo ehkä päivityksiä kerran vuoteen ja si osuu just tollanen et käsisuojat puuttuu niin kyl mua risoo. Ja joo minähän ihan oonki valinnu et lapsillani on näitä erityisongelmia ja taistelen jaksamiseni kanssa. Tämäkin tyyppi on tuntenut mut ennen lapsia jonka jälkeen kun muutin tänne ei oo tavattu juuri ollenkaan mutta kyl mä ainakin tiedän aika kivasti päivityksien kautta missä hänen elämäs mennään ja voin sanoa et ei oo silkää mitenkään oikeutta tuollaisesta alkaa sanomaan yhtään mitään.