sitten kohta alkas tekee lähtöä kaupunkiin. Siellä olis likan musiikkiterapia joten haetaan aikaisemmin koulusta. Sen jälkeen pojan luo osastolle koska siellä ois palaveriä mikä on kesän ja tulevan kohtalo ja odotan aika paljon heinäkuusta etenkin noita vastauksia missä on ja miten yms. toivottavasti en tipu liian korkealta tällä kertaa. Yleensä en paljoa oo noilta odottanut ja ihan suht ok on mennytkin.

Siis isäntähän aamulla otti auton ja tulee sit mut hakeen joten pitää itseni laittaa ihmisen näköiseksi ja hakea miehelle hieman paremmat vaatteet kans valmiiksi. Sitten voi olla et menee vielä illaksi hommiin. Riippuu ihan miä tuo keli meinaa. Ainakin on niin hiton vetistä ollu et tekee hommista kyl tosi vaikeaa tällä hetkellä. Ainahan se on kelien kyttäämistä näissä hommissa mut nyt tuntuu et on vaan kahta kauhiammin ja menee kohta yötöiksi jos sikseen on.

Huomennakin on kaupunki reissu kun on mun psygologi eli huomenna oonki sit taksi kuski eli vien miehen töihin ja haenkin sit. Likalla onkin huomenna sitten elämänsä ensimmäinen luokkaretki ja todella toivon et ois ihan ok keliä edes sen aikaa kun ovat tuossa toivasen eläinpuisto/museakylässä kälviällä. Kuulemma sitten syövät evästä ja menevät touhutaloon ja sieltä aikoivat vielä raksiinkin. :)