Niin se vaan toukokuukin pian mennyt ja kesäkuu alkaa ja ihanaa, ei tarvitse likkaa aamulla laittaa kouluun. Ei tartte niin kellon tarkkaan mennä iltahommien kanssa. Tosin kyllä mun aamusta seiskalta pitää herätä kun mies menee töihin ja jos nukahdan takas ni voin nukkua jos likka ei oo siihe mennes heränny.

Likka toi tosi hyvä todistuksen siis ekaluokallahan on vain raksiruutuun. Mutta siellä oli kuitenkin niin hienot raksit ja syksystä parannusta jopa sosiaalisella puolella. Olen myös halukas näkemään pojankin todistuksen joka onkin hieman eri homma kun niin mones erikoulus ollu niin oli hieman ongelmia mistä syksy ja kevään torkat ees tulee kun huomattiin ettei poika ollu saanu ollenkaan syksyn todistusta.

Eilen oltiin saunassa ja nukuttiin saunatuvassa. Tänään ollu ihan vaan laiskottelu päivä kun ei sateiden takia pysty olla pellollakaan oikein kun kaikki koneet uppoilee. Huomenna sitten koittaa taas siivoskella ja heppailu kun siirty perjantaista keskiviikkoon ni onkin ensiviikolla ti ja ke menoa eli minä vien miehen jotta saan auton käyttööni. Eipä tässä isompia suunnitelmia muutoin olekaan. tiistaina käyn pojan luona osastolla likan kanssa.