Niinpä niin. Toistan jälleen itseäni. Väsyttää, eikö oo kummaa hommaa näin keväällä ja tänään vieläpä ulkona paistaa aurinkokin.

Likalla on joku ihme tuhoamis ja uhoamis buumi. Kaikki saippuat kaadetaan ihan mihin sattuu ja jne. pese siinä pyykkiä kun pesuaineet käytetty muualle. yms. Sitten mennään ilman lupia naapureihin ja otetaan koirakin vielä mukaan. Kaikki pelit levitetään ja mites niillä mitään voi enää pelaa ku niistä yhtä jos toista osaa hukassa. Sitten valitetaan kun on tylsää kun me ei kokoajan olla sen kanssa ja kaverei pitäs olla ilmeisesti 24/7. 

Koen itseni niin huonoksi kun en saa pidettyä hommaa kasassa. Kämppä oon siis kaaos ja jokaisena päivänä kun pitää palaveeraa ja kuskailla en saa kotona oikein mittää aikaan. Tänäänkin vein miehen töihin ja tästä pian meen likan hakeen sinne heppahommaan ja si takuueläkkeestäkin meni jo 80e auton tankkiin ja nyt ois apteekin jälkeen 50e jolla elää lapsilisään ja se tulee ensvk tiistaina ja se satku joka aikalailla menee taas auton tankkiin et päästää palavereis ja terapias kulkee. 

Sit olis seiskapäivä ja koska se on sunnuntai tulee viidespäivä eläke. miehen palkka tuskin ehtii ennen sitä mutta laskuja on kerääntyny enemmän kuin mies saa palkkaakaan. joten ei se tilanneta helpota. Ja forssan suuntaankin voi koska vaan tulla soittoa. Siellä ei oo eräässä päässä asiat ihan parhain päin olleet pitkään aikaan. Olen huolissani siitäkin ja näen asioita jo unissakin.

Mutta nyt siis pitää alkaa tekee lähtöä hakee likkaa koulusta ja ajeleen taas toista sataa kilsaa. Johan mää melkein 30km oon tälle päivää aamusta ajellukin.