Viikonloppua peläten et mitä tulee mutta tulikin hyvää. Sillä iski isännällekin vapaan ison vesisateen muodossa joka kyllä kostautuu sitten kun pitää alkaa eli 13tuntia tuli sitten eilenkin. Tosin eilen oli autokäytös tänään minun piti viedä kuten ke ja to myös kukn tartten autoa jollei satu ehtii saamaan jossain välin mopoa kuntoon. Kun mulla tietty aika milloin hakia et saan likan kuitenkin ihmisten aikaan nukkumaan. Tosin seiskaksi sen vein tai oikeammin tai olla jo kaksktyt vaille kun oli siellä pihalla. :)

Niin siitä viikonlopusta. Hieman pienellä kinumalla sain ystävän saunaan kanssani ja oli ihana jutella pitkästä aikaa meillä miltei koko kesä ja syksy menny kaikki aina ristiin hänellä kun kolmivuorotyö ja mulla kaikkea noiden lasten kassa ja tokkiinsa hänellä omakin elämä. Hänen mies kun tuli hakeen häntä jäi hänkin hetkeksi saunoon. Tämän saman pariskunnan kanssa käytiin vielä leffassa katsomassa kätilö joka olu minun mielestä liikaa mainostettu, Ei oikein ollu hyvä. Melkein parasta oli vain nimi mutta tulipa katsottua.

Sunnuntaina sain kuin sainkin jopa 4 koneellista pyykkiä pestyä kaiken muun ns.normin lisäksi. Mut en tiedä mikä ihmeen unitauti minnuu riivaa voisin nukkua vain. tietty si yöllä se ois hankalaa kun luvan kans saa ja si menee pyörimiseksi mun tainnu rytmi mennä ihan sevon tai jotain.

Tälle viikolle ei ookaan kauheesti ohjelmaa kun nää perusjutus taas. Maanantaina ei mittää mut nyt puoleltapäivin oistukiperhepalaveriä josta en mitään suurta odota. Huomenna sitten ois ensin kaupungis oma psygologi ja sit jo kovaa kyytiä kotiin kun jostain ns. kotiavusta tulevat joka kävikin viimeviikol kerran ja voi olla et ei oo meille oikea tuki muoto. Torstaina oiski likan musiikkiterapia ja perjantaina johki aika mennä forssaan ois lauantaina isän uurnan lasku. siitä sitten tampereen ja pojan kautta kotiin koska perunahommat on niin pahasti myössä kun olla ja voi.