Kuten otsikko kertoo tässä on nyt kaikenlaista. Kun viimeviikolla tultiin kotiin torstai-iltana olin aikasta finaalissa. En pukenu päälleni vasta kuin sunnuntai aamuna. Olisi minun pitänyt lauantaina viedä likka aamusta tallille mutta en vain kyennyt. Onneksi mies vei. Mulla kävi pumppuki ihan kierroksilla ja tuntusi et huimaa ja päässäkin vain humisee hurjana.

Sunnuntaille olo onneksi tasaantui ja pystyin auttamaan miestäni kun teimme uurnaa isälleni. Siitä tulikin kaunis. Kuvaa minulla ei nyt ole tässä kun on miehen kännyssä. Haettiin myös iso kasa tiiliä kun joku oli purkanut leivinuunin niin siellä oli hyvää kokonaista tiiltä jota sitten aikanaan kun siihen asti päästään niin savusaunan kiukaaseen tuleepi. Myös allas otettiin pois sekä sauna lämmitettiin. 

Aamulla olikin ajoissa herätys kun piti viedä ensteks mies töihin et sain auton käyttööni. Sitten matkattiin likan kans kaupunkiin. Toimintarepiaan joita käyntejä on jokunen ja sit katsotaan oisko se tarpeellinen vielä tähän muiden juttujen päälle. Sieltä äkkiä ostaa kumisaappaat likalle kun muut jo jääneet pieneksi tai on jo siin kunnos ettei niit kehtaa kouluun ainakaan laittaa. Tulin sitten kotiin enkä ookaan tehny paljon mitään. Vielä pitäs apteekkiin jaksaa ja viedä yks lappu postiin. varmaan käydään likan kanssa sitten yhdessä apteekissa jos en saa pian lähdettyä. Likalla kyllä tänään pitkä päivä että sinäänsä tässä on vielä aikaa ja kun käyn vain tuolla kirkolla niin ei siinä sit niin kauaa mene.

Pyykkiä kyllä pitäs alkaa peseen yms. Pakkauspuuhia yms. miettii ja  miettiä mistä pierasee rahaa miehen pukua varten. Koittaa jos se vaikka sais lainaksi äiteeltään kun ei mun eläkerahoilla paljon sellaisia maksella ja kun ei miehelle ihan mistä vain koonsa takia saa pukua. Menee varmaan puvun ostokin keskiviikolle kun silloin mies ei mee enää töihin kun lähdetään.

Huomenna onkin evasta kotikäynti joka kuuluu jokaiseen tutkimusjaksoon. Poikaki pääsee käymään pikaiseen kotona. Käydään myös toisen pojan haudalla kun huomenna onkin vuosipäivä. Kymmenen vuotta tulee siitäkin vaikka edelleen tuntuu että se ois vasta tapahtunut. 

Tämä on tuoreeltaan otettu kuva eli ei oo viel parantunut mutta on jo otettu aikoja sitten on jo parantunut mutta ei oo vain uutta kuvaa tullut otetuksi tai en ainakaan löytäny.

11048619_10153020805933463_5918601005385

Joo tosiaan sieltä evasta tulevat pitää miehen tulla välillä töistä pois ja menee sit takas. Ku sit tulee liian pitkä tauko hommiin kun lähdetään keskiviikkona ja tullaan sunnuntaina sitten takaisin. Siellä on vielä järjestelyä kun siunaus ja muistotilaisuus on siellä kotona. Isäni kun haluaa polttohautauksen niin sitten hänet viedään siitä siunauksen jälkeen paikkaan jossa tuhkataan. 

Harmittaa kun samanapäivä olisi siskon poikaystävän 18.v juhlat. Nyt pitää jättää vain väliin. En oo hänen lahjaakaan saanu valmiiksi. Pitäs nyt ottaa ja katsoa jos viel jaksas tai sais jos tekisi menomatkalla autossa tai jotain. Tai sit sanon et teen kun jaksan/ehdin. 

Keskiviikkona tosiaan on opettajan tapaaminen ennen kuin päästään lähteen. Onhan täs kaikkee touhuu ja vaan vähän aikaa ja voimia vieläkin vähemmän. Vaan ei auta pakko jaksaa. Voi olla et ensviikolla on happi aika loppu. Sielläkin kuitenkin kaikenlaista ja vieläpä mieskin nyt siel töis pitkii päivii et se on vaan pakko jaksaa.

Näillä mennään. Maanantaita vain kaikille. Ulkonakin aurinko yrittää paistaa joten jospa minäkin koittaisin hetkeksi piristyä ja mennä ihan oikeasti tekkee jottai järkevääkin. Tai si jos menisin sinne apoteekkiin... ettei tartte likkaa ottaa sinne si mukkaan.