No niin, ensteks tervetuloa, täällä mitä ilmeisemmin on uusia lukijoita, se onko he kaikki ihan niin kauheen neutraaleja tms. niin en tiedä. Ainakin toinen ls-ilmoitus on tullunna samasta aiheesta eli alkoholi ja se että me emme anna likalla tarpeeksi hyvää kasvualustaa. Voin kyllä hyvällä omallatunnolla sanoa että näillä korteilla jotka meillä on  parhaamme teemme kyllä. Se vain että joillekin se ei vaan tunnu passaavan ei sitten millään eikä menevän jakeluun kuinka monen erilaisen komponentin kanssa me yritämme tässä tasapainoilla. En sano ettäkö ei olisi monia muitakin vaikeissa tilanteissa tai vieläkin vaikeammissa, yritän vain kertoa että ei saisi sillä viisii lähteä kuitenkaan vertailemaan jaksamisia ja tilanteita kun itse ei ole niitä elämässä sen ihmisen tilanteessa. Helppoa se on huudella kuinka itse tekisi.

Tässä onkin tovi viimekirjoituksesta mennyt. Tässä ei vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt eikä jaksanut. Tai no ois kai tuos alkuviikosta ollut aikaa mutta ei vain jaksamista. En tiedä onko jaksamista nytkään mutta pakko vain nyt jonnekin sylkäistä pois tämä kaikki kun ensviikolla on vasta terapia. Senkin ajan soitin ja tungin väliin. Taloudellisesti ei kannattavaan kohtaan samoin kuin aikataulullisestikaan.

Viimeviikon kirjoituksen jälkeen on ollut tosiaan mulla yks terapia käynti ja siellä tehtiin sellainen testi tästä alkoholista ja siittä pyysin hältä si leiman ja allekirjoituksen koska mitään hätää mul ei asian suhteen ole. Kotipalvelu kävi keskiviikkona ja torstaina viimeviikolla oli likan musiikkiterapia eli niinä kahtena päivänä minä siis vein aamulla miehen töihin ja hain poiskin kun tarttin auton menoihini. 

Perjantaina piti päästä ajoissa heti kun likka pääsee koulusta lähtemään forssaan mutta ei onnistunu kun kone hajosi tai jotain ja meni reilu kaksi tuntia lähtö eteenpäin joka kyllä näky sitten perille pääsyaikana. Siinä ei paljon ehtiny kuin nukkumaan ja lauantaina olikin isän uurnan lasku. Sen jälkeen pian lähdimme pojan luokse ja siitä sitten kotiin ja saapumisaika oli jo kans aika paljon et kutakuinkin suoraan nukkumaan. Mies menikin sitten heti seuraavana päivänä töihin.

Sainkin tuolla reissulla kuulla että isäni äiti on myös huonona ja ilmeisemmin elinaikaa ei olisi paljon. Onhan hällä ikääkin mutta noin muutoinkin. Tämähän meinaa sitä et huonolla tuurilla olisi toisetkin perunkirjoitukset tälle talvea koska minä olen ainoa lapsi isälläni ainakin todistetusti ja biologisesti. Ainoa vain etten oikein tätä puolta suvustani tunne/tiedä ja olen hieman pihalla kuka on ketäkin. Johtunee siittä ettei oo tullu oltua tekemisissä kun isänkin kanssa vasta aikuisena enempi.

seuraavaksi olikin tiistaina jolloin kotipalvelu kävi viimeisen kerran sillä eilen torstaina päätimme kun ls-väki kävi et lopetamme sen ja tilalle tulee jonkinlaista muunlaista perhetyötä. Itseasiassa maanantaina onkin taas tänne väkeä tulossa jolloin päästään alkuun et minkälainen paikka ja varmaan si ne arviokäynnit ja jne. Eli miehen pitää taas ottaa ja olla pois töistä. Onneksi edes on hommissa josta pystyy olla tol viisii. Toista se ois monessa muussa työpaikassa. Eilen oli myös viikottainen likan musiikkiterapia..Syksyn ekan kerran lämmitin takat ja saunankin laitoin ja ystävä oli löytänyt likalle sopivat sisälenkkarit ja kävi net tuomassa kun en ennää jaksanu liikenteeseen lähteä musiikkiterapian jälkeen. Jäi hän sit seurakseni saunaankin. Saatiin just saunottua kun mies soitti hakemaan. Tiedossa on ihan normi vkl siis minä likan kans kotona koitan jotain saada järkevää aikaiseksi.

Tukiviikonloputkin järjestyy ja nyt pitäskin hieman katsoa mille viikonlopulle sitä sovittelis. Pitää hieman selaa tämän kuun viikonloppuja. Paljon on vaan kaikkea ja osaa en osaa sanoa kuin vasta ensviikon puolivälissä kun näkee palataanko pojan verkostopalaveristä kotiin vai jatketaanko isän tavaroiden siivoamista.

Ensiviikolla on myös sitten heppailun palaverin jatkon palaveri sekä se viikottainen musiikkiterapia sen minun terapian lisäksi ja miehellä lääkäri aika sekä maanantaina se ls tulee perheyöpalaveriä pitää. Niin tässä myös likka sanoi et haluaisi jalkapalloa alkaa pelaa. Minä löysinkin sitten kylältä ryhmän jolla hallikausi alkaa ensiviikolla niin käymme siellä sitten kokeilee pari kertaa ennen kuin likka päättää jatkosta. 

Et semmosii. Tässä myrskyä odotellen. Siis ei omaa vaan ihan luonnon. Sellastakin ennustaneet tällepäivää. Vettä jo siellä useamman tunnin sadellut. Näimpä. Jokkaaselle oikein hyvvee viikonloppua.