Olen 32 vuotias mielenterveys ja paino-ongelmista kärsivä perheenäiti johon kuuluu lisäkseni mies rakkaani, eläviä lapsia kaksi joista toinen on monien ongelmien takia sijoituksessa ihan omasta pyynnöstämme. Eläimiä on lintu, pari kissaa ja koira. Joskus ollut enemmänkin.

Sairastuin vaikeaan masennukseen 2005 syksyllä poikamme kuoltua yllättäen 3,5 kuukauden iässä syystä jota emme tiedä. Tämä tapahtuma laukaisi kaiken niin et vihdoin tajusin sen itsekin. Takana on vaikeita asioita lapsuudessa ja nuoruudessa sekä parisuhteen alussa oli vaikeita asioita johtuen muista kuin miehestäni.

Olen nyt terapiatyössä ompelu ja kädentaitopajalla. Eli kuntoutuseläkkeellä. Mieheni tekee kausihommia, eli joskus menee niin ettei näy kuin nukkumassa ja joskus on vähemmän töitä. Silloinkin hänellä menee aikaa äitinsa asioiden hoitoon. (jota autan minäkin) sekä auttelee paljon muitakin kun soittelevat.

Tässä blogissa yritän pitää katseen tulevaisuudessa tai siis nykyhetkessä. Tietysti joskus katselen menneisyyteen mutta eteenpäin pyrin pääsemään. Kirjoittelen tänne ihan vain päiväntapahtumista ja tunteista. Saatan kiukutellakin ja olla pahalla päällä. Joskus kirjoitan usein joskus harvemmin.

Ajankohtaisin asia on 5:2 dietti jonka aloitin maanantaina ja nyt on tämän viikon toinen 2päivä. Tuskaista on ja teen kaiken mieheltäni salaa. Koska aina kun yritän diettiä hän huomaamattaankin kantaa kotiin kaikkea herkkua yms. Joten siksi on tosi haastellista etenkin nuo kaksi päivää. Katsotaan kuinka käy...alkupainoa en uskalla nyt sanoa. Mutta paljon on sairaalloisen paljon. Hävettävän paljon.