Niin, tässä vasta ihmetellyt sitä yhtä juttua yms. No kaikkeen outoon käytökseen ja ihmeseikkoihin selkisi syy. Mies ei yleensä puhu unissaan. Tai en oo koskaan ainakaan ollut silloin kuulolla. Nyt sitten puhui "en minä ollut silloin koneita katsomassa, olin *** kuskaamassa" itse sitten päättelin loput. Aamulla olikin suuntaan jos toiseen keskustelut menossa. Anteeksi on annettu ja ihmetellyt vain et oishan siihen lupa tullut muutenkiin et miksi se piti salata kun mitään ei tapahtunut. Haluan uskoa ja luottaa että näin on. Koska nämä ovat ihmisiä minun elämässäni joita rakastan täällä. Minulla ei ole täällä lähellä muita. Kauempana kyllä. Olen ollut sinisilmäinen hyväuskoinen ennenkin ja siksi meinasi möröt päästä valloilleen. Mutta nyt elämä jatkuu. 

Käytiin kylällä kun likka oli lähtenyt kouluun ja sitten päätettiinkin mennä ystävän luokse käymään koska hän vähän alamaissa ja kipeä. Toivon että häntä piristimme. Veimme kahvin tuoksuisia tuikkuja ja kahviherkut kaupasta mukanamme. Minua ainakin tämä kyläily piristi sekä aamuinen asian puinti.

Olo on nyt kutakuinkin hyvä. Mutta sellainen pieni pisto ja pala vielä on. Pelkään ettei tämä liity ystävän lääkärikäyntiin joka on pian tässä. Ettei hän kuule ikäviä uutisia. Tai sitten omaan labrakäyntiin jossa pitäisi tämän kuun aikana saada käydyksi ma tai ke koska täällä ei muina aamuina oo labra auki ja kaupunkiin en sen takia viitsi mennä koska siellä on jonot kans sen mukaiset.

Pojan palaveri oli eilen. Asioissa päästään taas eteenpäin ja saadaan uusia keinoja. Ja lääkitystäkin hieman muutettiin ja toivotaan sen nyt sitten auttavan. Usko paremmasta käväisi ja odotan innolla päästäänkö pitkän takapakin ja jumin jälkeen taas eteenpäin. Alkaa muutoin käydä aika vähiin kun teini-ikäkin alkaa painaa päälle.

Tänään tässä takkojen lämmitystä pyykinpesua yms. pientä kotihommaa. Likka on ihan pian kotona ja läksyt tehdään. Hän sai kuviskerhosta jonkun sellaisen lapun missä on kaupunkia myöden pisteitä missä on kirjaimia ja niistä muodostuu sana. Sinne pitäisi mennä tänään. Mua ei oikein nappaisi. Katsotaan nyt mikä likan mieli kun tulee kotiin. Saunaa tekis mieli lämmittää myös tänään.

Käytiin eilen pitkästä aikaa elokuvissa. Käytiin mielensäpahoittaja katsomassa. Melkein kaks tuntia meni hurahtaen. Oli kyl tosi hyvä elokuva. Me käydään tosi harvoin elokuvissa. Mua ahdistaa siellä ja ulkomaisia ei miehen lukihäiriön takia oo käyty katsomassa kun sen niin vaikea seuraa niitä kun ei ehdi tekstiä lukee. Ja muutenkii katsotaan tosi vähän elokuvii vaiks vaunun tv tuotiinki nyt makkariin ja siinä on dvd. Digiboksikin ois mut se ei toimi ilman kaukosäädintä ja sitä ei oo löytyny. Tosin katsotaan tv:tä tosi vähän noin muutenkii et haitanneeko tuo.

Edellisyönä sain hyvin nukuttua. Mutta viimeyö meni sit hieman heikommin. Ensin kyl nukahdin aika hyvin mut yhden maissa havahduin johonkin ja meni hetki ennen kuin uni tuli uudelleen ja viiden maissa kissat sit sekoitti koko talon kun halusivat ulos. Sen jälkeen ei uni tullu ja puoliseiska nyt muutenkii ois pitäny herää.