Se ois viikonloppu pian menny. Matkalla kotiin. Tai ensin viemme pojan ja siitä ajelemme vielä kotiin. Viikonloppu oli aivan ihana. On oikeasti väsy mutta niin rentoutunut olo. Eilen oltiin paljussakin. Olemme muutenkin haaveilleet paljua ja eilinen paljussa lilluminen vain nosti entisestään kuumetta. Tietty se rahapolitiikka onkin sitten ihan eri juttu. Mies kuitenkin tuossa jo kovin suunnittelee jos saisi jotenkin edullisesti itse tehtyä. Hän on kätevä käsistään ja tavaroiden suhteen pidämme vain silmät auki niin kenties meillä ensivuoden aikana sellainen pian pihalla oliskin.

Tutustuimme myös uusiin ihaniin ihmisiin. Ystäviä ei oo koskaan liikaa. Ystäväpariskunnat on se ihanuus. Ihania illanviettoja kaipaa lisää kyllä. Ne on elämän suola. Emme ole erakkoja etenkään minä. Olen ylisosiaalinenkin joskus. Ainakin ollut ennen aikaan lapsia ja sairastumista ja nyt tämä puoli nostaa päätään vaan enempi ja enempi. 

Toki painoon tämä viikonloppu ei varmaan kauhean hyvin vaikuttanut vaikka koen ettei minulla mitään isompia ylilyöntejä tullut. Huomenna olisikin kaksipäivä ja ens alkuun ainakin sitä kokeilen nyt vielä sitten. 

On aivan ihanan aurinkoinen viikonloppu kelienkin puolesta ollut. Mahtavaa syksy ilmaa vaikken ns. syksyihminen olekaan mutta kyllä ny syksykelit näyttäneet parhaimmistoaan ja tälläiseen viikonloppuun.