Olin ensin että what? kun kuulin päivätehtävän selostuksen. Pallojen keruuta. Sitten toivon että joku jekku on ja tehty tosi haastavaksi tämä homma ja kuinka ollakaan miten kävi. Pillillä imiä ja kuljettaa astiaan. Huhheijaa vain. No mut sit loppujen lopuksi se olikin nopeasti ohi. Odotin tietysti et toinenkin erä tulee ja onneksi tulihan se. Kuulosti hieman astetta haasteellisemmalle noukkia suulla ilmasta niitä. No olikin mutta eipäs niillä siinäkään nyt loppupeleis kauaa nokka tuhissut.Mut eikös siellä ollut vielä yksi putkilo eli sitä odottaen tänään ja olikos se tänään myös sitten se itse pallojen arvonta joka on täysin tuurin peliä.

Jaa ja johtajatkin vaihtui ja kellari sai Leylan johtakseen. No kaksi vaihtoehtoa olisi ollutkaan. Ja kartanoon valikoitui sitten Jonna. Nähtäväksi jää kuinka "pestissään" pärjäävät.

Kauheasti tuolla twiittaavat nyt tuosta Jennan ja Danin peiton heilutuksesta ja siitä et ku katsoo lapsetkin. Ok en anna omieni katsoa korkeintaan vasta yläaste iässä ja yöllähän ne peittoa heiluttelevat eikä siinä näy edes mitään paljasta pintaa mitä vissiin tulevat näkemaan muualla muutenkin jo pelkissä lehtihyllyissäkin. Ja kyllä lapset nykyisin saa seksistä tietoa muualtakin ja jo hyvinkin varhaisessa iässä ja mielestäni se on luonnollista kuitenkin. Et tässä tehdään nyt kärpäsestä härkästä.

Mutta noin niinkuin muuten vain alkaa ottaa pannuun tuo niiden touhu. Eihän me nyt nähdä niiden luontoa ja millaisia ihmisiä ne on kun kiehnaavat vain yhdessä. Niin toivon ettei Tuija ja Andte mee ihan tuohon samaan jos ja kun pääsevät samalle puolelle.