Jes! Nyt tiedän mitä teen viikonloppuna. Käyn hetken perunakoneen päällä. Tuli sellainen olo eilen et vois siellä hieman käväistä pottuja pyörittelee. Ja mies just soitti et huomenna pääsis käymähän. Eli tänään katson lämpimät vaatteet ja menen ajoissa unille. Likka tullaan hakemaan kolmen maissa tänään niin mahdollisuus mennä ajoissa. Miehen kotiin tuloajasta en tiedä taaskaan eilen meni todellakin myöhään. Miltei jo nukuin silloin.

Eilinen kakspäivä meni kyllä pilalle ku likan kans leivottii kakkua ku likka halus (instas kuvii) niin tänään sitten uudelleen sen yrittämistä. Ja varmaan ny onnistuukin kun likka on vaan reilun tunnin kotona koulun jälkeen ennen kuin häntä tullaan hakemaan. Ja jos mies myöhäänki töissä niin mitäs ei oo mitään kiusauksia ku kaappiki aikalailla tyhjä. Puuroo teen sitten kun tulee nälkä sitä voin ottaa ainakin kahdestikin.

Just kun se potun tuoma turvotus miltei laski niin yksi pieni kakun pala eilen niin taas jo mennään. Hitto mä oon vaikeuksissa tän kropan kanssa mutta niinhän tuo veriryhmäjuttukin oli et ab ryhmä on hyvin monimutkainen juttu. Pitää siihen viel lisää perehtyä mut äkkiselteen katsottuna ei mul ns. hyviin ruokiin oo varaa ja mahdollisuuksiakaan. Mutta lueskelen uudelleen ja meen kohta kohdalta asiaa läpi ja fundeeraan asiaa.

Mutta nyt ei oikein tässä muita juttuja olekaan. Muksaa perjantaita ja viikendiä kaikille.