Ihanaa, pian pääsee saunaan joko perjantai tai lauantai-iltana. Mä saunahullu odotan sitä innolla. Tietty nyt ekal kerral kauaa vielä voi olla. Osa tikeistä ei oo viel sulanu. Eilen kävin tk:ssa näyttämässä kun yksi näyttää et ois hieman auennut ja yks punoitti ja hieman kirveli mutta kaikki kuulemma hyvin ja crp oli normaali. Vaikka tikkien pitäis sulaa itse niin voi olla että joutuu napsiin poiski. Kuulemma vaiks viikko odotella vielä ja sit käydä näyttääs. Aikamoiset arvet taas jää ja aivan turhan takia tavallaan. Hoitaja ihmetteli kuinka ne ei silti ottanut umpparia pois. Vaikka se olikin kunnossa. Ja kertoi hän et joillakin ei todellakaan tuu normi oireita vaan just umpparin oireet. Hyvä tämäkin tietää näin tulevaisuudessa.

Mulla ollut viimeviikosta lähtien ihan outo tunne. Tunne et joku läheinen saanut tai saa huonoja uutisia terveyteen tai tms. liittyen. Ennenkin ollut. Tämä on aaltoilevaa joten en usko et on kenenkään kuolemasta kyse. Kun vielä saisi yhdistettyä kuvittelenko vai onko tämä totta.

Muutoin viikko on sujunut ihan leppoisissa merkeissä. Maanantain siivoojien jälkeen olen vain ollut koska tosiaan noi haavat oli erimieltä. Mutta olen mä silti jo kaikenlaisa tehnyt mutta en tietenkään puita oo menny kanniskeleen yms. 

Mies vaan ollu kummallinen ihan kuin sinne ois joku uus ohjelmisto laitettu. Noh yritän olla miettimättä syitä vaan yritän vaan nauttia tilanteesta. Tänään hän onkin ollut touhuumas pihalla ja äitiään kuskaamassa.  Likkakin tulee kohta sen kanssa kirjoitettiin eilen syndekutsukortit kun ensiviikon lauantaina ois tarkoitus kaverisyndet pitää. Nähtäväks jää tuleeko sinne ketään.

Huomenna oiskin kaupunki päivä ja likalle vapaa koulusta kun eka toiminntaterapia käynti. Saas nähdä millainen on ja miten likka sen vastaanottaa. Mut eipä tässä tälle kertaa kummempia oikein. Aika kiva toisaalta ettei ole tämän kummempia tälle kertaa. :)