On ollut hyvin vaisu alkuviikko taas ei voi muuta sanoa. Ja tänään asukasmäärä siis muuttuu. Mutta miten ja koska menee tietty iltaan kuten aina kaikki muukin. Herätys on miltei päivällä ja aamupuuhat siihen aikaan kun ihmisillä normaalisti ruokatunti. No juups. Mielestäni edelleenkään tuo ei oo lomatalo mutta siltä vaikuttaa ja alkaa kokoajan enempi kyrsiin kun en edes yrittänyt hakea. Olisi ollut meikäläisen kropallekin näköjääns ihan hyvä kausi osallistua. Olisi saaneet nuo muut tukevat tytöt paljon vähemmän kritiikkiä kun minä olisin saanut sen kaiken  ja kukaan ei olisi huomannuut Jonin puhevikaakaan kun olisi minulla ollut sekin. Olisin kyl ollut myös eka talosta pihalle lentäjäkin aika varmaan. No mutta se ei liittynyt siihen mitä meinasin tässä "aamutuimaan" kirjoitella. Siis nythän on jo päivä minun normaalissa arjessani.

Kyllä tänään on aika uusille (vanhoille) mietteille miten asukkaiden käytös ja tehtävät ovat saaneet mielessäni aikaan ja onkoo tullut radikaaleja muutoksia mielipiteissä. Ja joissakin osin on tullut. Toiset ovat nostaneet osakkeitaan toiset pitäneet toiset laskeneet. Tässähänn tätä sitten tulee:

Ihmiset jotka saisivat lähteä seuraavana talosta ulos ihan sama missä järjestyksessä kunhan eivät voita eivätkä olisi finaalissa:

Jonathan: Oli vielä jossain vaiheessa ärsyttävä mut kiva persoona ei enään kiitos. On alkanut nyt jotenkin kyseisen ihmisen pomotus tökkiin. Toisinaan näkyy tahallistakin piikittelyä toisinaan uskon et on läpälläkin heitettyä mutta äh. Menee kyllä mulla yli jo en saa otetta ihmisestä

Dani:On näyttänyt hyviäkin puolia itsestään kun ollut erossa Jennasta mutta ei ei silti ansaitse voittoa missään muotoa, sillä nyt kun tämä kaksikko on taas yhdessä niin kääk! Oikeasti tuo touhu. Alkaa niinku meneen yli jo ei oo lainkaan söpöä.

Jenna: Nosti kyllä osakkeitaan hienosti kivikossa mutta silti en suo hänelle vielä voittoa. Alkanut taas meneen väärään suuntaan. Ei lainkaan Danin seura sovi. Nuo oikeastaan ei taida tajuta kuinka vievät toisiltaan katsojien silmissä ainakin pisteitään tuolla touhulla.

Jonna: Oli aluksi kivan räväkkä. Nyt hänkin tökkii. Onko Jonathan vai mikä tuossa tökkii. Vai onko Jonnan oikea luonto vasta nyt tullut kunnolla esille. Alkaa olemaan toisinaan rasittavakin.

Nämä on taas vaiheilla etten tiedä kumpaan listaan laittaisi:

Jarno: on kivikossa ollessaan nostanut osakkeita. Mutta ei vielä tarpeeksi. Tosin viikko edennyt hienosti kokoajan eli nostossa on ikäänkuin piristynyt alun tasolle siellä kivikossa. 

Tuulikki: Kova on mummo kun jaksaa tuolla noinkin olla nuorten kanssa kun ajattelee tuulikin ikää. Mutta pientä pinnan kiristystä on havaittavissa kuitenkin. Katsotaan kuinka mummo vetää siellä. Ainakin eilinen päivätehtävä Armin kanssa meni upeasti ja mummo laittoi itsensä likoon vaikka hävisikin mutta taisteli hienosti.

Leyla: on nostanut taas välissä osakkeitaan mutta ei oikein vielä oo antanut jotain miksi olla finaalissakaan. Vähän taas mennyt tylsäksi en tiedä miksi.

Finaaliin tällä hetkellä soisin:

Andte: hienosti kestänyt kaikenlaista vaikka itse ollut ok. Ja alun jälkeen on alkanut tulla esille persoona. Nimoakin jaksanut vaikka selvähän se et siitä itsekin varmasti pitää jollain tasoa vaikka välilä ärsyttäskin.

Tuija: Aina auttamassa kun jollekin sattuu jotain. Nyt kun pääsi Jonnasta ja Jonathanista eroon selkeesti näkynyt tämä alun ihana Tuija. Toisaalta on hän hieman heissä kiinni mutta toisaalta tuo on vaikea paikka. Kyllä mä pidän pääasiassa täältä katsottuna vielä hänestä.

Joonas: yllättäen noussut tähän listaan. Ollut hienosti viimeviikon viikkotehtävässä mukana ja jutellut välillä ihan järkeviäkin.Alkanut nousta todella esiin.

Joni: Vaan nostanut osakkeitaan. Alun yli dramatisoinnin jälkeen on mukavan oloinen persoona ja uskon että oppinut tuolla talossa paljon itsestään.

Armi: On myös alkanut oleen persoona josta pidän. Toisaalta se eilinen päivätehtävä meni sillä hieman överiksi sillä otti Tuulikista hieman liian kovin mielestäni kiinni. Mutta annettakoon tämä anteeksi ja katsotaan ensiviikkoon kuinka homma etenee. Pysyykö täällä vai tippuuko.

Anna: Vaikka hänen kikatus ja yhyy huuto välillä ärsyttää on siellä kaiken pinnan alla varmasti fiksukin likka josta vaan on tuolla talosta eräiden toimesta yritetty tehdä tyhmää. Hän tarvii vain hieman enemmän miettimisaikaa kuin muut. Eikä siiinä oo mitään pahaa.

Tänään on nimeämiset ainakin luulisin niin normi keskiviikko kun on. Todella toivon että 24/7 katsojat pääsis tätä seuraamaan myös. Uskoisin että häädössä vois olla Tuulikki, Jonath, Jarno ja Joni. Muttä mielestäni sinne kuuluu Dani Jenna Jonathan ja Tuulikki ja sieltä saisi poistua mielestäni ihan hyvin kaksikin.

Näillä ajatuksilla keskiviikkoon. Mukavaa bb-päivää lukijoilleni. :)