Kyllä, näin juuri kuten otsikko on, itkuinen ja ahdistava olo. Monistakin asioista johtuen. Nyt kuitenkin tämä kiire ja miljoona menoa ja asiaa ahdistaa ja lujaa. Tänään ja huomenna töissä, keskiviikkona pitäisi tulla veronpalautusta ja se kiireinen päivä asioiden hoidon suhteen. Sitten pitäisi pakata kun torstaina lähdemme toista autoa viemään isäni luokse joka lupasi katsoa voiko sille tehdä jotain. Ennen lähtöä viemme kuitenkin tytön tukiviikonlopulle sinne paikkaan missä poikakin on.

Olisin kaivannut yhteistä viikonloppua ihan vaan kotona tms. Mutta tiedän että kun nyt menemme isän luokse vieläpä ilman lapsia niin heillä on siel tallilla omat juttunsa ja sit niistä puhutaan kodassa saunassa ja jokapaikassa. Oon siis aika yksin. Otan koneen mukaan ja roikun koneella viiniä tai jotain tissutelleen sitten. Tietty muutama kyläpaikka siinä on pakko käydä mut niissä ei montaa tuntia mene.  Sunnuntaina kun ajellaan takaisin ja en vielä tiedä haemmeko tytön vai tuodaanko sieltä hänet kotiin.

Ensiviikosta onkin sitten tulossa myös hyvin kiiruinen. En tiedä menenkö miten töihin kahtena päivänä ainakin pitäisi. Keskiviikkona on mulla kaupungissa lääkäri ja tämän jälkeen illaksi pojan luokse joulupäivälliselle tai illallinen se jo on. Sitten heti seuraavana päivänä toinen ahdistava tapaus. Pitäisi "töistä" pikkujoulu syömään ja se jos mikä ahdistaa juuri sairaan paljon mua tällä hetkellä. Se paikka en tiedä missä se on, se ihmismäärä ja kaikki. AHDISTAA!!!

Muutenkin tää keli ja ajaminen on mulle korkean sykkeen paikka. No joo kesät jo on alkanu menee mutta talvet...argh! No juu ja si jo ei oo kauaa kun pitää saada miltei pakattua kun sitten mennään taas isän luo ja saadaa poikakin mukaan jouluksi ja ollaankin siel si koko loppu vuosi ainakin 10 päivää siel ollaan ja sitten vasta pitäisikin yhdes jos toises paikkaa liitää... paikoissa jossa ei tiedä mitä ja mistä puhua ja ajattelee vain et koska on sovelias tilanne/aika lähteä pois.

Joo ja kyllä huonosti oon viimeviikonperjantain tapahtumien jälkeen nukkunut, sitä asiaa selvitellään ylihuomenna kans. Saas nähdä sitten mitä sekin tuo tullessaan. Paljon kaikkea ylimääräistä sen jotenkin aavistan. Ei oo eka kerta et meistä sitä ilmoitusta tehdään. Ja si viel sanotaan et sen pitäs auttaa. Ja paskat, elämän vaikeammaksi tekee vain. Ihan kuin ei ilmankin olisi palaveriä ja tapaamista siellä ja täällä ja jokapuolla.

Kaikenlisäksi, mulla on NÄLKÄ!!! No joo kakspäivää vietellään, huomenna aamulla se ois ohi, tosin pitäisi ottaa putkeen het uusi melkein keskiviikkona jos puolilta päivin torstain puoleen päivään. Kun sit reisus vedän kyl niin överit. No joo ei täs ny sillee olla hommassa täysillä. Miestä opetan kun se alko kiinnostuu asiasta. Sanoi et jos si vuoden alusta otetaan ja aloitetaan kunnolla, pahoin kuitenkin pelkään et siit ei siihen oo ku nytkin pitäs mun hoitaa nää suunnittelut. No ny se meneekin mut vuoden alusta alkas sil työt. Toivottasti ainakin.

Ai niin viikonlopusta mikä oli ja meni voisi sen verran mainita että pojan kanssa meni hyvin ja askarreltiinkin muutama joulukortti siinä ja sitte leikattiin lumihiutaleita ja tehtii niistä koristeita. Lopussa olinkin liimassa, hileessä, paperinpaloissa, kuin huonosti koristeltu joulukuusi.

Mutta nyt kakspäivän vikalle keittolautaselle ja muutenkin iltapuuhiin.