Niin siinä eilen sitten kävi kuten pelkäsin. Kellari voitti ja on nykysellään kartano sitten. Nooh, uskon et hyvin nämä nyt nykyinen kellarin väki tuolla toimeen tulee. Nykyinen kartanon väki olisi vaan hajonnu. Voi olla et hajoaa nytkin vaikka kartanoon pääsikin.Tässä huomaa kun kellari voitti et laiskuutta tunnutaan sekä evvk asennetta arvostavan enempi. Ei mahda mitään. Uutta viikko jälleen yhtä innolla odottaen ja tehtäviä.

Jussi sitten tosiaan tipahti eilen ja sehän se mun oma henk.koht. toive olikin. Joku voi sanoa et olisi ollut viihdyttävää kuunnella sen analyyseja mutta on siellä muitakin vielä aika paljon joista irtoaa viihdykettä. Annalle tuli surku Jussin lähdöstä ok mutta sitä en käsitä miksi Nimokin sen perään itki. On se varmaan tuo talo joka tekee tuon herkkyyden ja pistää potenssiin tuhat. Mutta selkeesti näki että monella muulla ei ollut mitään sitä vastaan et lähti.

Uusi onkin juhlaviikko joten toivoisin yhteisiä bileitä porukalle. Mutta tuskimpa tulee. Ja jos bileet tulee tulee kartanoon ja tietty taas keskiviikkona joka on tietty useimmille katsojille huonopuoli koska on työt yms niin ei voi/jaksa valvoa niin myöhään. Mut näin tää nyt menee ja siihen on tyydyttävä.

Kello on kohta puolikymmenen aamupäivällä ja porukat nukkuu. Eli homma menee samal taval ku ennenki et herätys tulee kohta ja si kaks kolme tuntii aamu puuhia jonka jälkeen viesti päivätehtävästä ja tunti pari kun tulee sitten päivätehtävän ohjeet siihen se tunti pari kun itse päivätehtävä alkaa ja sitä kestää noin tunti ja se onkin sitten siinä.

Tuolla twiiteissä on paljon siitä ku Jonnan Tuijan ja muiden jatkuva laulanta häiritsee. Minusta taas kivaa kun lauleskelavat ja sillä sitä tunnelmaa koittavat luoda kun eihän siellä oikein oo muutakaan. Kun eivät saa niit pelei keksiä kuten ennen sukista tekivät palloja yms. Ei siel oo viihdykkeitä kuten talon ulkopuolella. Vai pitäskö niiden Jennan tavoin karjua kiljua ja kiroilla? Tai nyhvää kuten Jenna ja Dani touhuaa.

Jennan ja Danin touhusta tulikin mieleen jotta siis miksi bb ei siihen jo ala puuttuun. Kuiskaavat ja koittava keksiä salakieltä ja jne. Siis oikeesti. Rankkua. Rankku on kans yks joka ei oo viel tarpeeksi näyttäytynyt. Eiköhän se ala pian olee kuherruskuukausi ohitse ja rankut kehiin joka on yksi ohjelman suola. Tuo viihdykettä lisää kun ei oo tehtäviä siihen välille.