On kyllä ollut tänään perjantaina aikamoinen päivä sanoisinkos. Aamulla klo 6 soi kello. Tietenkään en saanut nukutuksi. Näillä uusilla lääkkeillä menee pari tuntia nukahtamiseen ja noin 4 tuntia nukun mut sit toppaa uni. Siinä likkaa aamuhommia ja 7.40 tuli taksi hakeen likkaa. Minä lähdin viemään miestä töihin jotta sain auton käyttööni. Kotiin pikaiseen naaman kohennukseen ja ystävää hakeen kaupunkiin.

Käytiin asioilla ja sitten menimme tatuointia minulle hakemaan jota siis sen 13 vuotta oonki miettinnä. Ystäväni piirtämä tatuointi tai siis valkkasin kuvia ja kerroin et tuossa ois tuo kiva ja tuossa tuo ja ei kauaakaan kun ensimmäinen luonnos olikin valmis. Ei se tehnyt niin kipeää kuin olisi voinut. Mutta kyllä minä joitakin kertoja inahdin ja uskon et ilman ystävän tukea en olisi uskaltanut. Mut hieno tuli ja nyt pitää toivoa et paranee hyvin. Joo kuvia tietty haluatte niin tässä olkaatte hyvät  https://twitter.com/sronkanen/status/507825290102726657/photo/1 toivottavasti linkki toimii .

Ehdin pikaiseen poiketa kaffeelle ystävän luokse kun vein hänet takaisin ja kotiin ehdin juuri ja juuri ennen likkaa. Siinä menikin vartin verran kun häntä tukiviikonlopulle tultiinkin hakemaan. Sitten lähdin käymään vielä unohtuneita asioita hakeen kirkonkylältä. Apteekista yms. Tässä vielä yksi reissu on kun haen miehen töistä ennen kuin saa ottaa vapaan. 

Ulkona on niin kaunis ja mahtava keli et taidan ottaa verannalle tietokoneen messiin ja alkaa katseleen BB:tä. Ostin minä viiniäkin et jos pari rentouttavaa ottaisin siinä samalla. Hankalinta tässä on nyt se ettei voi mennä saunaan. Toisaalta just nyt ei oo mitään et tarttiskaan isommin kun ei oo vieraitakaan tulossa. Et kenties sitten viikon päästä jo kuitenkin pääsis. :)