Näinpä hyvinkii. Joo sielähän sitten on Tuulikki, Markku, Armi ja Jussi ja kyllä mä henk.koht. oon sitä mieltä että Jussi saisi tippua. Mutta pelkäänpä pahoin että Tuulikki tai Markku tippuu. Siis voihan se toisaalta olla Armikin. Mutta Tuulikilla on vaan se farmi siellä pohjalla ja monilla katsojilla on jo sitä kautta mielipiteensä. Mutta illallapa tuo selvinee kuinka käypi.

Enemmän mä tykkään seuraa viikkotehtävää. Mahtavaa niin no luulin kyllä et molemmat joukkueet ois täysillä mukana. Kellarin evvk asenne harmittaa. Ei kyse ollu mistään improvisointi tehtävästä. Ne on asia erikseen. Kellarin biisisitä ja videosta tuli hyvä vain tuotannon tiimin leikkausten ansiosta. Kartano sentään on tehnyt kuten tehtävän annossa on sanottu. Mutta nyt kun menevät lavalle esittään biisit niin siinäpä ollaankin omillaan. Ja kyseessä ei oo edelleenkään impro tehtävä. Jännäksi siis menee kumpi tän vie. Twiittauksia lukien aika tasaista on. Kahta eri leiriä tuntuu asiasta olevan.

Mä tykkään siitä että Tuulikki ja Armi on niin eri ikäisiä muihin kartanolaisiin verraten mutta miten hienosti ne tuossa mukana ja kuinka ihanasti nuoret ottaa heidät huomioon. Joten aivan ihanaa.

Nyt ei ajatus luista enempää....lava esiintymisiä odotellen ja illan talk showta.