Ompas vaan ulkona syksyinen keli. Niin ankea. Eilen illasta asti satanut ja aina vaan. Kauhean synkkääkin tarttee melkein taskulampun ulkonakin. Eilen oli miehen vika työpäiväkin sitten taas tälle erää. Saas nähdä mitä talvi tuo tullessaan vai onko vasta seuraavaksi kevät hommat jotka kutsuu. Ei sillä, kyllä sitä tekemistä kotononakin ihan tarpeekseensa piisaa. Pystys tekee ihan loputtoman listankin vaikka jos näin haluaisi mutta jätetään nyt kuitenkin tekemättä. Tietty mä laitan siihen itteni ekaksi sillä oon hellyyspulassa kun olen saanut viettää yksin aika paljon aikaa tässä viimekuun aikana. Mutta uskoisin että sitä tulee nyt tuolla reissussa sitten. :)

Olipa ihana käydä psygologilla pitkästä aikaa. Lääkäriäkin siinä tapasin. Pedrakinea päätettiin nostaa ja muut pitää ennallaan. Ja on siitä apua ollut tai ainakin hieman parempi olla kuin esimerkiksi elokuussa. Mutta en mää työkunnossa ole alkuunkaan. Kun en jaksa kämppääkään pitää siinä kuosissa kuin pitäisi. 

Töistä tulikin mieleeni että vein sitten tavarat ja kaapin avaimen. Ja siinä ompelimoa katsellen hieman haikea olo tuli mutta toisaalta ei kuitenkaan. Sit oon miettinyt että jos vielä joskus haen sinne et hakisin sinne mediapajaan tai vaikka puupuolelle. Miehelle kun sanoin niin se jäi ihan sanattomaksi. Se ei osannu sanoa yhtään mitään. Mulla kyllä olisi valmiiksi selitykset ja syyt. Mutta nyt ei oo tänvuoden asia ja onhan tässä ongelmana tuo matka kuitenkin kulkea täältä ja kaikki jotka stressasi mua suuremmilta osin.

Eilen tosiaan käytiin saunassakin kun mies oli ajoissa kotona ja likka sai vaahtokylpynsäkin. Sit ku satoi ihan kaatamalla likka kävi sateessa juoksemassa. No sit toisella ringille minäkin menikin mukaan ja siitähän likka ihan liekeissä olikin. Kivaa oli  mut kyl se vesi jo aika kylmää oli joka sieltä tuli. Mut ainakin jäähty kunnolla.

Huomenna en varmaan ehdikään kauheasti kirjoitella kun aamulla likka on laitettu kouluun toivomme et miehen palkka on tullut. Heti ysiltä on kaupungissa se lastenvalvojan tapaaminen jonne viedä meidän viimevuoden tulot sekä tämän vuoden tähän mennessä tulleet tulot. Sekä asumismenot. Kyse on pojan sijoituksesta ja siihen liittyvästä elatustuesta. Tuskin meille tulee maksettavaa näillä tuloilla kuitenkaan vaikka autoahan ei taas menoksi oteta eikä meidän remonttilainaa mutta pienet on tulot siltikin.

Tämän jälkeen jos tili on tullut menemme muille asioille ja klo kaksi kun likka on kotona nappaamme likan kyytiin ja lähdemme ylivieskaan pojan luokse. Likka menee viikoksi sinne ja me ehditään olla siellä myös jonkun aikaa ja viemme pojalle sen isommat soittimen kotoa ja otamme pienen kotiin. Yms. Sitten kun olemme kotona pakkaamme loppuun auton aamua varten valmiiksi ja starttaamme reissuun lauantaina. Se menemmekö me sinne Jyväskylään konenäyttelyyn vai emme ei olla päätetty. Muahan se ei kiinnosta mutta miehelle tärkeä olisi. Mutta se on myös taas kiinni siitä ehtiikö miehen tili tulla huomiseksi vai vasta maanantaiksi. Rahaa kun ei ole silloin mennä kuin suoraan kustaviin.

Joten jää kyllä hieman heikolle hapelle kirjoittaminen ja bb:n seuraaminen seuraavaksi viikoksi mutta pakko se on kestää. Saattaahan se olla et siinä jossain välissä tulee niin tylsää et ehtii kirjoittaakin ja katsoon bb:tä mut se on eriasia taas toimiiko netti siellä kuinka :) koneen kyllä tietty otan mukaan.

Mutta nyt jatkan pyykinpesu ja pakkaamishommia jotka jäi eiliseltä hieman kesken. Sekä katselen mitä bb:s on tapahtunut kun taas jäi bileetkin väliin kun keskellä viikkoa pitävät niin aikahomma siinä päästä muilla keinoin jyvälle.

Eiku yks juttu vielä pakko mainita. Ostin rintaliivit, joo siinähän ei muuten oo mitään ihmeellistä mutta siinäpä on että rinnanympärys oli mulla ensteks ihan väärä. Kun isoimmillaan ollu 110 niin ajattelin et vois kokeilla 100 mut se olikin iso ympärys. Sit ku kokeilin 90 olin et what. Tottakai ne heittii liivien mallista ja näin riippuen mutta koskaan ei oo heittänyt näin paljoa.