Lauantaiset tytön synttärit meni hyvin. Iso kiitos kuuluu miehelleni. Ilman häntä en olisi klaarannut niin hyvin. Yksi vieraskin sanoi minulle että näytät pirteältä. Sanoin tähän et juu. Vaikka todellisuudessa teki mieli sanoa että ja paskanmarjat. Jos katsot tarkemmin se on kaikkea muuta. Tätä en tietenkään sanonut. Lapsia kävi kaikkiaan 8 kappaletta ihan samaan aikaan oli parahimmillaan 5. Vintille ja alas tuli juostua niin et vieläkin reidetkin ihan kipeänä ja kovista jalkapohjista puhumattakaan. Sotkua on vielä siellä. ei pahasti mutta on. Tyttö sai aivan mahtavia lahjoja. Rahaakin oikein kivasti ja käytiinkin tänään niitä tuhlailemassa. Osti itselleen yhden jonka oli joulupukiltakin toivonut mutta ei malta odottaa kun kerran sai rahaa siihen. Sellaisen nuken jota voi syöttää ja pissaa pottaakin ja alalauteelle saunaan vesipunkkaankin mukaan, siinä tuli kantokoppa/pussi mikä lie ja vaatteitakin hieman. Voi että kun on tyttö nyt onnessaan. Lahjoiksi sai myös paljon karkkia kuinkas muutenkaan sekä muumi piparileivonta setin jota kokeilimmekin silloin lauantaina kun lapsivieraat väheni. Kynsien lakkaamis/koristelu setin.  Kaikki lapsivieraat jotka halusi teki korun ja sai sen sitten lähteissään mukaansa. Mies lämmitti saunan myös ja lähti hakemaan pari rentouttavaa saunajuomaakin ihan varta vasten.

Poika tuli perjantaina kotiviikonlopulle. Ja heti halusi serkkupojilleen. Meni sitten itse pyörällä 2,5km päähän vain. Ja aikoi polkea pimeällä takaisin ja mietin noinkohan mutta tuli vain. Tietysti lamppu ja heijastinliivit ja kypärä sekä puhelin mukana. Lauantainakin poika päätti et ei kyl jää kotiin tyttöjen kiljuntaa kuuntelee ja niin meni miltei koko päiväksi serkuilleen. 

Sunnuntaina olisin halunnut vain olla olin ihan puhki poikki kipeä jaloistani. Tämä ei kuitenkaan mitenkään mahdollista sillä poika halusi haudoilla käymään ja pienellä ajelullakin ja kotona vielä laitettiin ulos kynttilöitä palamaan. Perjantaina muuten laitettiin kaikki jouluvalot jo. Ai mut taisin asiasta kertoakin täällä vai kerroinkohan. En jaksa mennä just nyt tarkastamaan. Sitten poika tultiin hakemaan ja pian mentiinkin nukkumaan.

Maanantaina alkoikin heti sitten arki aamut ja kaikki tytön laittaminen eskariin yms. Tiistaina oltiin asioita hoitelemassa ja tänään keskiviikkona oltiinkin kaupungissa. Tytön kouluvalmius ja muista sen sellaisista palaveri lastenpsyk.polilla. Paikalla oli todella monta ihmistä. Sosiaalityöntekijä, psygologi, eskariope, erityislastentarhaopettajaa ja pari muutakin joiden nimikettä en muista. Et porukkaa oli jälleen. Nää jututhan on jo kertaallen menty pojan kohdalla tosin se meni jo aiemmin ja vielä pahemmasta ja vaikeammasta. 

Nyt oon si taas aivan puhki poikki. Onneksi pian pääsee nukkumaan.