Hyvää maanantaita. Kyllä todella. Minun viikkoni alkoi todellakin hyvin. Ihanaa siivoojat kävi tänään nämä ihanuudet joiden kanssa juttukin luistaa tuli samalla siivottua muutakin kuin lasten huoneet vaan minun päänikin. Nämä ihmiset on niin ihania ja niin ahkeria. Instassa eli täällä http://instagram.com/sronkanen ennen ja jälkeen kuvia niin likan kuin pojankin huoneesta. Mieskin mukana ahkerasti siirteleen ja järjesteleen isompia tavaroita. Minäkin sain takkahuoneessa jossa siis vaatteemme yms. ihan kivasti alkuun. Otimme raakalla kädella ja toistuvin sana olikin ROSKIIN :) Kiertoonkin tulee toki lähtemään jonkun verran kun pääsen kaikki vaatteet mentyä jälleen läpi tässä tämän loppuvuoden aikana. :) 

Huomasin ettei ole täysin kunnossa vielä kun hieman vielä alaosassa olevat tikit nippaili. Joten otan tämän lopun päivää sitten hieman rauhallisemmin. Ihan kyllä jo viikonloppunakin oli kiva meno päällä. Siis aivan ihana viikonloppu takana.

Perjantaina tulivat ihanat vieraat ja käytiin naisen kans kaupassa (oli hankalaa pyytää toista kantaa kauppakasseja) ja tehtiin lettuja yms. Miehet lämmitti saunatupaa ja saunaa ja haki puita. Kun likka tuli koulusta oli lettujen aika ja ihan mukavasti letut teki kauppaansa. Siin si neljän maissa lapsia tultiinkin hakeen ja pääsin aloittelemaan ja koska en vielä voinut saunaan mennä niin muut meni jäi mulle aikaa yrittää kaunistautua. Oli vain hankalaa kun ei voinut pukea sellaisia vaatteita kuin ennen kun korsettia esim latistaa läskejä ja kengätkin piti olla erilaiset. 

Ilta/yö oli erittäin mukava ja railakas. Jopa osasin olla suht ok eli ihan pahasti mopo ei lähtenyt. Ilmeisesti tikit muistutti itseään. Ja minä en ollutkaan lauantaina se krapulainen. Kun he lauantaina jatkoivat matkaa tuli rakast ystäväni käymään ja oli todella kauan. Ihanaa. Tosin jutut oli sellaisia et tuntui taas illalla et tuli naurettuakin. Vähän sellaista väsyneen juttua kun minä en juurikaan ollut nukkunut.

Lauantaina mentiinkin ajoissa nukkuun ja sunnuntaikin meni aikalailla vain laiskotellen. Kaupas käytiin ja mies teki pitsaa ja minä salaatin. Likka tuotiin ja siinä joku aika ehdittiin oleen ennen iltapuhteita ja touhuja. 

Nyt on likkakin jo kotona eikä onneksi isompaa hepulia vielä saanut vaikka huone oli järjestetty hänen poissaollessaan. Saa nähdä menikö jotain ROSKIIN jota hän olisi tarvinnut vai menikö vain sellaista joita ei tarvitse eikä edes muistakaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja myös talviaikakin alkoi  virallisesti viikonloppuna!