Wau! Hienosti se maanantai sitten lähtikin kun johtajat valitsi uudet ja ne vaihtoikin puolta. Ja Janne voi Janne janne, miksi, teetkö tietoisesti vai teetkö huomaamattomasti että mainitset lapsesi menettämisestä noin usein. Vähempikin riittäisi johan siitä lehdissäkin oli juttua. Mun tekee tosi pahaa kun puhut siitä ja sympatiat hänelle perheelle. Mutta onko tuolla bb talossa pakko asiasta noin usein mainita. Jos kertoo olevansa asian kanssa jo sinut niin ei siitä tarvitse silloin noin usein enään mainita. Jotenkin tuntuu ettei ole asian kanssa vielä sujut. Mutta siihen on muut purkaus keinot kuin bb talo. Ja minä voin sanoa että jopa tiedän mistä minä puhun. Muutenkin olisit aikuinen mies. Mutta nyt kun Jussi poistui niin näin alkuun ainakin tuntuu et ottanut osittain hänen paikkaa.

Maanantain tehtävä oli aika mielenkiintoinen...kunnes se ei sitten ollutkaan ja muutenkin piti keskittyä illasta omaankin elämään. Yritin sitten pitkin aamua selvitellä miten se meni kun oli niin huonosti kirjoitettu uutissivustollekaan asiasta. Miten minusta tuntuu et aikaisempina vuosina on paljon enempi kirjoitettu noita uutisia on niiden kautta paljon paremmin pysynyt myös mukana. Onneksi on twiitit ja bb:n uutis sivusto.

Tiistainen tehtävä meni mun taas ollessa asioilla mutta nyt nähtyjen kuultujen perusteella ei kommenttia.

Eilen keskiviikkona oli purkkien keräämistä ja oli yllättävää että kellari voitti. Olin ihan jesh! Ja koska en jaksanut taaskaan valvoa se mitä sitten luin ja kuulin niin aivan mahtavaa. Harmi kun Kartanon porukka ei osaa hävitä. Ja Nimo on osoittanut kyllä toisen ei niin kivan puolen itsestään nyt.

Tässä odottelen viikkotehtävää. Tosin omaakin elämää on tässä sivussa. Ovat nyt tätä kirjoittaessa ulkona ja käskettiin pukea lämpimästi joten aika varmaan siis pidemmän aikaan ovat siellä. Odotukseni on nyt suuret ja todella toivon etten taas tipu liian korkealta.

Nii juu eilen oli nimeämiset. Voi jehkuna. Illalla selviää ketä on häädössä. No mitä minä itse toivon niin siellä saisi nyt tämän hetken mielipiteiden perusteella olla Dani, Jenna, Nimo ja Jarno mutta uskoisin että näin ei tule olemaan vaan siellä on taas Armi, Tuulikki, Markku ja kenties Janne...

Nyt alkaa olemaan mun mielestä ns. kuherruskuukausi jo ohi. Joten enemmän toimintaa ja äksönii. Okei noi on ihmisii ei koneita mutta tietävät kyllä tasan mihin ovat hakeneet. Vai onko petaamista johonkin joka odottaa vasta myöhemmin et tippuvat sitten korkealta. Toki hajoomisia alkaa oleen tupakan puutteen vuoksi yms. Mutta en mä tiedä haluunko täys hajoomisia vaan niitä tehtäviä on kiva seuraa. 

Viikkotehtävää odotellen painun likan kanssa pullanleipomistouhuihin.