On kyllä jännä miten se ensivaikutelma on muuttunut kovinkin tämän ekan viikon jälkeen. Juu ja Tommyhan sieltä sitten poistettiin joka hieman yllättikin koska ekaksi näytti et ois ollut mihin vaan. Mut näinpä se nähdään ettei ensimmäinen vaikutelma aina pidä paikkaansa.

Anna; Ihanaa ja ärsyttävää hihitystä. Oisko kuitenkin hieman laantunut hihittely. Aivan mahtavaa että valitsivat uudeksi johtajaksi ja vaikka siinä petraamisen varaa on niin hienoa on kyllä näyttänyt et hänet on saatettu aliarvioidakin. Omalla tavallaan pidän ja on sellainen suloinen.

Dani: En pitäny alkuun. Enkä oikein tiedä pidänkö vieläkään. Välillä tulee piirteitä että ok mutta sitten taas. En oikein usko et on vielä todellista luontoaan näyttänyt. Muutama viikko talossa vielä ja yhdet kahdet pippalot niin voi alkaa todellinen luonto löytyä.

Nimo: En oo saanu oikein irti. Alussa esittelyn jälkeen vaikutti tosi fiksulle ja odotin mielipiteitä ja keskusteluja mutta eipä hän nyt järisytä. Ei ole inhokki eikä suosikkikaan.

Jarno: Alussa ajattelin ok mutta jokseenkin nyt kun oli heillä viikon voittoputki nousi se hattuun ja ois voinu johtajuutta kyllä kierrättää. Itsekästä minusta.

Jonna: Ihanan räiskyvä persoona.

Joni: Alussa melkein inhosin. Nyt en. Alkanut kellarissa näyttää inhimillistä puoltaa. Oisko seuran vaihdos vaikuttanut kun kartanossa niin paljon niit miehiä ja nyt pääsi naisten kanssa meikkaileen yms. Jutut on välillä ollu tasoa että itkeä vai nauraa. On kuitenkin hienoa et hän ei oo ottanut toisen pieniä piikkejä itseensä vaan osannut nauraa itse itselleen.

Tuija: Pidän hänestäkin jollain tapaa. Pidin alussakin. 

Jonathan: Alussa yritti liikaa esittää muuta kuin oli. Mutta nyt alkanut tulla oma itsensä esiin joka sopii häneen paljon paremmin. 

Markku: Mies joka on mies. Sellainen normaali jos nyt sellaisia on. Alkanut vaikuttaa ihan mukavalle. Toivon hänen etenevän pitkään.

Joonas: Alussa oli aika nihkeän nahkea mutta nyt hänkin on uskaltautunut porukan mukaan ja alkanut puhumaan ja toistaiseksi pidän hänestä. Nuuskaaminen on inhottavaa ja kun se purkki on sit kokoajan kädessä.

Armi: Aluksi en oikein pitänyt kun lesoili jotenkin niillä töillään. Mutta nyt alkanut ihan inhimmillinen puoli näkyä. Ihan ok tyyppi.

Jenna: Aluksi pidin. Nyt en tiedä onko kuitenkaan suosikki. Se johtuuko se huutamisesta ja kiroilusta vai Danin kanssa vehtaamisesta. Toisaalta hän tuo väriä taloonkin joten...

Jussi: Alkuun jo ajattelin et kun niin sillä fiksuudellaan kokoajan lesoili et onko sil niin fiksua lesoilla. No kuinkas kävikään. Karma antoi opetuksen ja johtajana sai aika paljon osumia egoonsa. Osittain on juu hyvä positiivinen ajattelutapa mutta tulee niin korostetusti että ei sano sitä rehellisesti sydämestään vaan esittää. En tulisi hänen kanssa toimeen lainkaan. Ei oo siis mun suosikki. 

Andte: Aluksi mietin et mitä mieltä oon kun en saanu mistään narusta kiinni. Mutta kyllä nyt ekois bileis pääs herra esiintyyn. Aikamoista äijä meininkiä. Koitetaan iskeä naisia vaikka verkon läpi ja sitten yökokkaillaan tai ainakin yritetään. Ja oisko nyt tämän jälkeen hieman hänkin alkanut enemmän näkyä ja kuulua talossa ilman viinaksiakin. 

Anne: Ajattelin et jee hienoa normaali emäntä taloon. Mut tää alkaa olla liiankin normaali tuonne taloon. Toivon todella että alkaisi jo näyttämään miksi katsojat häntä äänesti. (itse en äänestänyt). Uskon ja toivon että siellä sisällä olisi jokin joka ei oo vielä uskaltautunut esiin ja se kenties seuraavis bileis tulisi esiin ellei äänestetä pois.

Tuulikki: Niin tässä aina vain vertaa farmiin.. Onneksi hieman vähempi jo kun heti alussa. Aivan erilainen persoona tässä esillä kuin siellä. Jotenkin sulautuu tähän joukkoon paljon paremmin. Johtuisiko siitä että muut kohteleekin häntä ihan eritavalla kuin farmissa. Sellainen touhu tummuhan hän on. Kun siellä kokkailee ja laittelee kaikkea herkkua. Liekko taktiikkaakin että häntä ei ainakaan oma porukka äänestä häätöön kun muuten loppuis herkut joita tekee. Välillä tietty ärsyttää touhuilullaan mutta toisaalta oon hänestä enempi ja enempi alkanut pitämäänkin.