Niin se vain on keskiviikko. Viikko sitten olin tyksissä. Nyt olen kotona ja vieläkin hieman toipilas. Eilen pitkän pöydän ja ruokapöydän siivosin kun en saanut nukutuksi( ei ois pitänyt) ja jaksanut olla paikallaankaan kun mies otti kolmen tunnin unet kun likka oli mennyt kouluun. Siinä miehen vieressä kölliessä mulla tuli kyyneleet silmiin kun lusikassa siinä maattiin. Oli kyseessä oikeasti ihan onnen kyyneleet. Olo jota en ole aikoihin kokenut. Aivan jotain käsittämättömän ihanaa.

Likka tuli koulusta mies teki ruokaa no ihan vaan ranskalaisii ja kalapuikkoja mutta kuitenkin. Siinä sitten kun laittoi astiakonetta ja siihen näen sängystä oli taas valtava tunnekuohu valmis. Likan kans tehtiin täs sängyl läksyt ja sitten mies läks viemään likkaa kuviskerhoon. Pääs samalla juoruilee kylille mut mihin lopun ajan sai kuluu niin en tiedä vai löytykö juttuseuraa siksi aikaa.Hienosti mies siivosi myös olohuoneen ja laittoi jälleen yhden koneellisen pyykkiä. sekä siiivosi yllättäen enemmänkin ja olin aivan valtavan ihmeissäni mitä siellä kylillä oikein oli tapahtunut :)

Tänäänkin on ohjelmassa kaikenlaista pientä ja poikakin tulee parin päivän lomalle. Joten yritän taas itsekin tehdä jotain pientä tässä, Tosin aamusta käytiin jo kylillä kun apteekissä kävästiin joten voi olla että minä en enään hirveästi kykene. kun tuo meidän tie on aika töyssynen tapaus kuitenkii. Kävin saunatuvalta vanhat lakanat hakeen pesuun kuitenkin ja mies yhden pyykkikoneellisen saanutkin päälle. Nyt touhuaa tuolla ulkona. Hän kävi jo puitakin hakemassa ja takois on valkiat kun aamusta näytti 8,5 pakkasta ja kovin tuntuu pakkanen siellä olevan vieläkin.

Mutta mikä parasta alkanut toinenkin haavan kohta kutittaan eli siis suomeksi paraneen :) ja ei oikeastaan oo tarvinnu särkylääkkeitäkään kuin iltaisin. Sillä suihkun jälkeen ollu sellainen pieni kipu niin on saanut paremmin nukutuksi. Juu ja sekin on muuten ihme oon jopa viimeöinä saanut todella nukutuksi paremmin kuin aikoihin mutta en uskalla vielä liian aikaisin ilakoida asiasta. Kun aina tuloo takapakkia jos jotain menen oikein kovin näin hehkuttamaan.

Ja mikä oudointa. n.2vk sitten kun reissuun lähdimme on painoni tippunut miltei 2,5kg enkä mitään oo nyt tehny edes sen kummemmin asian eteen. Tosin tuntuu et tekivät laihdutusleikkauksen samalla kun ei vaan massuun mahdu kuin murto-osa kuin ennen. Uskon et takapakki tulee kun on tuosta viikonlopusta päästy että sinäänsä ihan turha vielä asiasta iloita liikaa.