Nyt on likka koulussa ja isäntä töissä. Ulkona oli raikas pakkas aamu. Nyt lämmintä teetä ja bb:tä yms. Ensin muutama sananen alkaneesta bb viikosta.

Normaalin tapaan maantai alkoi johtajan vaihdos hommilla. Mutta tällä kertaa jokainen pk:s kävi esittämässä näkemyksen. Kellari sai Jonin. Aivan mahtavaa. Kartanossahan kävi niin et tasapeli tuli ja Andte ja Joonas kävi kivipaperisakset joka oli nopeasti ohi ja Andte voitti. Oisin toivonut Joonaksen voittoa et pääsis näyttään mistä hänet on tehty.

Maanantain päivätehtävänä oli kirjoittaa visailukysymyksiä jotka tuossa juuri esitettiin. Todella harmi et yhtään muuta ei eilen tapahtunut. Erittäin tylsä maanantai bb:n puolesta. Onneksi sunnuntaina tuli käsky nukkua sängyis ettei Dani ja Jenna voi lattialla nukkua mutta käsitykseni mukaan tämä oli tullut jo sunnuntaina sen jälkeen kun olin mennyt nukkumaan. Ja saatiin tietoa myös siitä et tiistaina tapahtuu. Jes oli minun ensimmäinen sana.

Tiistainahan sitten tapahtuikin. Tietysti ensin ne pakolliset hommat ja koko hemmetin päivä odotellessa karunkivikkoa joka mulla meni sitten livenä nähtynä ohi koska ei voi näin arkena vain valvoa pitkään. Mut onneksi on twiitit ja muut lähteet mitä kautta pysyy kärryillä todella hyvin tapahtumisa. Eilenhän ne tosiaan ensin visailikin ja Joonas sai juonittelu vuoron jonne yllättäen otti Danin. En nähnyt sitten niiden jutustelua mutta kauaa ei siellä twiittien mukaan olleet. Visailukin käytiin eilen ja sen sentään ehdin näkeenkin. kivasti ja noille tyypillisesti meni. Kellarillehan se voitti si loppujen lopuksi napsahti mut hienosti olivat kysymykset keksineet. Upeaa. :) ja kerrankin kaikki oli siin mukana hienosti.

Kiron kivikko tuli sitten kun olin nukkumassa. Mutta hyvä kun oli klippi jossa näin kuin Nimo ja Jenna repeili. Jarno otti asian ihan iisisti. Ja nyt onkin aamusta näyttänyt siltä et Jarnolla saattaa vierailu jäädä lyhyeksi koska tuntuu olevan aika ahkera aamusta. Ainoa vain tuo aamupalan laitto. Kukaan ei oo tehnyt mitään. Jarno vain puita hakannut jotka loppuu tuol tahdilla. Onneksi näyttää tulevan hyvä ja selkeä päivä myös espoossa. 

Nyt tuo Jarno pilkkoo puita tikuiksi ja pelkään pahoin ettei saa enempää puita kuin nuo loppuu. bb voisi jo antaa niille ohjeen alkaa siirtelee kiviä yms. turhaa hommaa. Nimo ja Jenna meni vain makoileen ja puhumaan ihme juttuja. On siellä jotain asiaakin. Mutta Jennakin on käsittääkseni pohjois-suomesta. Eikä kestä tuota keliä. Noilla kaikki lämpimät haalaritkin annettu ja kaikki. 

Jaa et Jennan mielestä huutaminen on luonteenpiirre. Okei joo ehkä ala-aste ikäisille ja murrosikäisille mut eiks Jennakin oo kohta parikymppinen. Vai onko hällä ollut niin kova kuri että vasta nyt uskaltaa alkaa kapinoida. Jokatapauksessa vaikka ovat nuoria niin tunnen paljon nuorempiakin jotka osaisivat olla huutamatta ja kiroilematta ainakaan noin paljoa ja osaisivat tehdä tuolla aamiaistakin. Ainakin edes yrittäisivät mutta nämähän mitään edes yritä. Mä tunnen itseni ikälopuksi ehkä sitten olenkin. :)

Mutta nyt saisi jo alkaa kartano ja kellarin heräilee johan kello on kohta puolikymmenen taas. Nyt sitten tehtäviä niillekin ei niitäkään liian helpolla saa päästää. Otteet vaan nyt kovemmat. Täällä oikeassa elämässäkään mitään ilmaiseksi saa. Monilla menee tosi monia vuosia saada sataatuhatta ja noi saa sen kolmes kuukaudes. Ni hei haloo. Mä haluun tuonne se ois niin lomaa itselle tästä kaikesta ja niin luksusta.

Hei kappas Nimo yrittää kirveel hakata puita. Pelottavan näköistä. Tietty kun ei oo koskaan tehny hienoa et halus kuitenkin yrittää siitä pisteet himaan. Nyt se on moro ja mukavaa bb päivää kaikille. Toivotaan lisää kiristystä hommaan myös loppuviikkoon. Ja vkl bileet koska ei jaksa/pysty viikol valvoon. Haluis katsoo bileet joskus loppuun asti kiitos bb.