http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/BB-Tuulikin-hurja-rikostausta-ja-traagiset-miessuhteet-/1054097 Niin jotta ei se Tuulikki olekaan niin puhdas pulmunen kuin antaa ymmärtää. Kuinkahan tämä tieto mahtaa olla nyt jos Tuulikki on äänestyksessä. Vai onko pimittänyt nämä tiedot bb:ltä ja jos näin niin silloinhan se mun ymmärryksen mukaan poistetaan tästä syystä talosta vallan. Mene ja tiedä. Murhapolttohomma kyllä on jännä juttu. Siitä kun saisi lisää tietoa. Tuulikki meni eilen sen päivätehtävän aikaan lepää kun valitti oloaan. Toivottavasti on kunnossa kuitenkin jo.

Yöllä siellä oli ollut bileet. En niitä katsonut koska nukuin. Harmi kun noi bileet on aina arkena tässä kaudella. Joten olen nyt vain twiittejä selannut ja koittanut muutoin onkia tietooni yön tapahtumista. Ja ainakin kovasti otsikoissa on Andten touhuilu ja Nimon yritys iskeä Andtea ja et Andte ois ensin pusutellu Tuijan kans ja sitten Leylaakin.

Mua ei oikein eilen napannu se lätkäpeli homma jonka kellari muutekseen voitti, mutta tänään oiskin sitten viikkotehtävän aloitus. Toivottavasti herättää noi krapulaiset pian mutta tuskimpa koska twiiteistä sai käsityksen että siellä aika pitkään valvottu yöllä.

Eilen oli nimeämiset. Näytettiin 24/7 mut en ehtinyt kaikkia katsoa kun piti mennä omaan elämään hetkeksi. Mutta alun jälkeen siellä pudotuksessa saattaapi hyvinkin olla Jonathan, Armi,  Tuulikki, Janne kenties ja näistä mun puolesta saa tippua kuka vain mutta Jonathan saisi tulla vielä jäädä taloon jättää väriä. Eniten toivon Janne putoamista mutta se et kun ne näytettiin katsojille niin oisko tässä joku juonen käänne ja ois taas valenimeämiset tai jotain? Ja koska en kaikkia nähny niin selviää vasta illan koosteen aikana ketkä siellä häädössä oikeasti on.

Näillä ajatuksilla tähän bb päivään minun osiltani.