Voi tavaton. Parikymppiset likat Jenna ja Nimo ei puuroo osaa keittää. Huhhuh. Olipa siinä säätäminen ja vähän teki isolle määrälle ja mahto olla maukasta ku palo pohjaankin. En mä ny niin vanha oo että kai siel koulussa niidenki aikaa kotitaloutta ollu jos puuronkeitto ja muut perusteet opetettu. Vai onko ollu vapaaehtoinen eikä ole valinneet. Voi tavaton. Jopa mun ekaluokkalainen osaa puuron teon hellalla ja makaronin keiton.

Ihan oikein oli et rotat kävi juomas vettä yöllä. Ja niil oikeus olla pyörittämättä jos kahvia eivät saa ja ruokaa tarpeeksi. Siellä on monta kartanossa jotka pistäisivät kovat kiukuttelut jos olisivat tuolla toisella puolella nukkumassa tuollaisessa kasassa ja olisivat ilman kahvia.

Jes kellari voitti torstaisen tehtävän eli rotat. Kellari voinee kiittää Jonia? mene ja tiedä siinä ei vilkuiluissa perässä pysynyt. Aivan mahtavaa. Eilinen rottien agilityradan kans tuntuo olevan ohjeistamis ongelmia ns. tutkijoilla ja muutenkii uskon et kartanon puoli voitti. Se tulos kuullaan toivottavasti tässä aamupäivän aikana. Ja toivottavasti uutta päivätehtävääkin ajoissa olisi tänään tiedossa.

Mutta selvästi tää on aika hajottava tehtävä. Ja ois ollu tosi mahtis jos kartanon väki oiski ollu ny siel kellaris siel niin monta tyyppiä jotka ei ois kestäny olla rottana lainkaan. Kun eivät tuossakaan roolissa tunnu kestävän. Toki kellarissakin hajontaa mutta etenkin ku Janne vaihdettiin kellariin on alkanut tuntua et saa ne enemmän käyttäytyy kuten ne käyttäytyy ei tuolla muutama tekis sanois tollasii mitä nyt.

Eilen tosiaan tuli se pitkä 10kauden juhlalähetys ja kyllä se ainakin kaikki minun odotukseni täytti. Ja oli ihan mahtavaa et Janne Kataja oli juontamassa sen. Mahtavaa. Ja meni tosi hienosti ja sulavasti kokoajan eteenpäin. Oikein tuli täällä vesilasin kanssakin sellainen olo että oisin mukana vaikka olinkin ruudun tällä puolen.

Toivon salaa mielessäni et voittaisin jonku kivan palkinnon sillä twiittailu skaballa. Koskaan ikinä tuollaisista voita mitään joten tuskin nytkään. Toivon todella että ensivuonnakin olisi kausi tai joku muu tälläinen samantyyppinen ohjelma tulisi. (edelleen haaveissa josku siis itsekin pystyä tuonne)

Oli hienoa kun kakut vietiin taloon mut ois ollu paljon hienompaa et nykyiset asukkaat ois nähny ne edes ikkunan takaa. Ja minusta kiittämätöntä että Andte (yksi suosikeista) sanoi että missäs ryyppy...kyllä mä sen tajuan että bileitä paljon odottavat koska paljon enempi menneinä vuosina sitä ollut. Uskoisin että tähänkin vetoon on syynsä miksi nyt on kausi näin alkanut tai syy jos menee loppuun asti pienillä määrillä alkoa.

Mutta nyt jään seuraileen tätä päivää kuinka etenee kun nyt herättäisivät ne ensin. (ainakin siihen asti kun on omaakin elämää)