Syysloma tytön kohdalla lopuillaan ja minullakin. Maanantaina "töihin". Saankin olla nyt pidemmän päivän sillä mies on kotona lasten kanssa. Kyllä sanoin lasten, sillä poika tulee kotilomalle ja on ensiviikon tiistaihin asti. Ihan tässä jopa pian tulee :) .Jonka jälkeen menemme kauppaan, koska kaappi on aika tyhjänä. Tilattuna on ainakin pitzaa ja makaronia :) kuinkas muutenkaan.

Eilinen hiustenvärjäyskin taisi onnistua hyvin.Värinä tumma violetti jo tummanpunaruskeiden hiuksien päälle. Oikeasti oon blondi, tai synnytysten jälkeen kai enempi maantienharmaa pitää paikkaansa. Tosin oikeastaan en sillai tiedä kuitenkin aika paksu kerros on väriä päässä.

Mulla polvi ja alaselkä kipeä, tai siis ei nyt särkemällä särje, mutta hieman kuitenkin kun jotain tekee. Oikeasti olisi edelleen hirmu urakka kun en eilen si saanu juurikaan mitään ja mieskin sitten sai mahan kipeäksi niin kovin vielä toissapäivän tuorepulla ilmeisesti teki että ei ollut auttajaksi.

Ulkona on miltei seitsemän astetta pakkasta ja lunta sataa. Voihan kökkötraktori. sulaakohan pois vielä vai tuliko jo jäädäkseen tämä talvi. Takkoihin valkiat ja taidan alkaa puuhellanlämmitykseenki että sähköhella pääsee enempi lepäileen. Okei uunia käytän sillo ku ei ole kokopäivää aikaa leivinuunin lämmitykseen.