Eipäs ne tapahtumat torstaina loppunutkaan siihen kun ilalla postasin. Kivikkoon tuli vielä postia. Ja avaamis lupaa odotellen Nimo ja Andte istui käsi kädessä kyllä eikä johtunut pelkästään kylmästä. Kyllä se ihan taitaa hieman nauttia nyt tuosta saamastaa huomiosta jollakin "likaisella" tavalla kuitenkin.

Oli sitten ilmeisesti kun olin mennyt nukkumaan Jenna saanut paniikkikohtauksen ja Andte olis sit hoitanut asian. Nimo on joksu hoitajaks valmistunut mutta ei kuulemma ollut tehnyt asialle mitään kääntynyt pois päin vain. Tosi harmitus. Siinä olisi ollut Nimolle näyttää mikä hän on naisiaan ja saada tehdyksi Andteenkin jonkinlaisen vaikutuksen.

Nyt kun on Andtesta ollut puhetta niin jatketaampa vielä. Twiiteis oli jollain huomioo hänen huonohampaisuudestaan ja kommenttia et nykyhammashoidossa saa hyvät hampaat kenelle vain. Noh, minä en nyt täysin sitä allekirjoita. Siis en hänen hampaitaan ole laittanut merkille mutta jos näin on niin kyseessä voi olla monia syitä miksi on huonot hampaat ja ei oo yks oikosta ja halpaa laittaa hampaita kuntoon edes julkisessa hampaan huollossa. Puhumattakaan kuka tietää kuinka kaukana hänellä on hammahoitola jonne pitää jollakin mennä sekin kun maksaa. 

Pitänee nyt sanoa että Joonas on päässyt enempi esille. Ja kaikista kauheistakin jutuista on siellä alkanut tulla asiaakin. Mahtavaa ja alkaa nostaa uudelleen osakkeitaan minun silmissä. On jännää miten se missä seurassa kukakin on miten käyttäytyy ja miten pääsee näkyviin.

Nyt onkin aika paljon väkeä häädös kun Nimo, Jarno, Jonathan, Tuulikki ja Joni. Nimohan on sääntörikkomusten takia. Jarno , Jonathan ja Tuulikki ei jokseenkaan yllätä. Mutta Jonikin ja vain siksi et Joonas ja Dani juonitteluhuoneessa asiasta sopi ja näköjään pitivät sopimuksesta kiinni. Tässä on ihan sama ketä lähtee toisaalta Nimo sais mennä  talosta pois. Toisaalta olisi kiva nähdä onko kivikko asennemuutosta saanut aikaan. Jarno on nyt nostanut osakkeitaan tuolla kivikossa silmissäni. Kun taas Jonathan on laskenut roimasti. Tuulikki on ihana/raivostuttava mummeli toisaalta kotiin lepään toisaalta voisi seuraa vielä. Jonia ei ehdottomasti halua ulos missään tapauksessa. Parantanut hommaa tosi paljon ja haluaisin nähdä finaalinelikossa. Eli Nimo tai Jonathan ulos.

Sitä vain ihmettelen koska tulis tuplahäätö sillä tuolla on aika paljon väkeä vielä kun miettii kauanko ohjelma kestää. Tai sit siel finaalis onkin useampi ihminen niin saa massii enempi kun ihmiset enempi tykkää finaalis äänestellä kuin muuten.

Asukkaat on nyt kymmeneltä tätä kirjoittaessa kyllä hereillä, mutta mitään ei tietenkään taaskaan tapahdu. Odottaisin jos uusia lajeja viikkotehtävään mutta sitä ennen toivoisin neljää asukasta kivikosta sisälle ja tilalle Jonathan, Jonna ja Dani ja si joku noista jotka on kivikossa jo ollut saisi päättää sen neljännen sinne. 

Mukavaa bb perjantaita kaikille ja hyvää viikonloppua!